Filters

Price

€ 0,00 - € 45,00

Voeder - en waterbak

Voeder - en waterbak

Ducatillon België heeft voor u de onmisbare accessoires geselecteerd voor het voeden en hydrateren van vogels. In een kooi of in het wild, u vindt er alles wat u nodig hebt om voor uw dieren te zorgen.

Categorie: Voeder - en waterbak

Er zijn 24 producten.

24 Artikelen in deze categorie

Ducatillon België heeft voor u de onmisbare accessoires geselecteerd voor het voeden en hydrateren van vogels. In een kooi of in het wild, u vindt er alles wat u nodig hebt om voor uw dieren te zorgen.

Lees meer

Verschillende soorten voederbakken Draaitafelvoederbakken:

Met dit voedersysteem kunt u uw vogels voeren zonder de kooi te hoeven openen. Aangezien de bak mobiel is, hoeft u hem alleen maar te draaien om de voederbak te vullen. Dit type voederbak kan worden gebruikt voor korreletende of frugivore soorten.< /p>

Vet bal feeder:

Deze feeders moeten in uw volley of tuin worden opgehangen. Het is belangrijk om dit voederhuisje op een tegen de wind beschutte plaats te zetten, zodat de vogel in goede omstandigheden kan eten.

Zaadvoeder:

In hetzelfde principe als de grease ball feeder, is deze feeder om in uw volière of tuin te hangen. Het is ook belangrijk om het uit de wind te plaatsen.

De Niger feeder:

Volgens hetzelfde principe als de vorige twee voederhuisjes, moet ook dit voederhuisje uit de wind worden opgehangen. De hangvoederhuisjes moeten idealiter worden uitgerust met een zitstok, zodat de vogels kunnen landen en optimaal kunnen eten.

Verschillende soorten drinkautomaten Automatische drinkautomaat:

De automatische drinkbak moet permanent op een waterbron worden aangesloten zodat hij continu van water wordt voorzien. Met de automatische drinkautomaat kan water worden opgeslagen en schoon en fris worden gehouden.< /p>

Vliegtuig trog:

Met de aviaire drinker hebben de vogels continu schoon water ter beschikking. Door de verticale flesvorm kunt u hem gemakkelijk en gemakkelijk vullen.

Flessenhouder:

Deze < strong>drinker staat bekend om zijn praktisch nut. Inderdaad, u kunt elke fles plaatsen die u op de markt vindt.

Wat te voeren aan de vogels

Sommige vogels zijn granivoor, insectivoor of zelfs frugivoor. Anderzijds zijn zij niet beperkt tot een bepaald dieet en houden zij van diversifiëring. Daarom kunt u ze voorzien van zaden, vruchten en insecten. Vogels hebben een vetrijke voeding nodig, dus is het belangrijk de voeding op hun behoeften af te stemmen. U kunt de vogels bijvoorbeeld zaden aanbieden zoals tarwe, haver, appels, meel en vetten. Vogels zijn ook dol op vleesvet. Samengevat kunt u uw vogels vetbollen, zaden, insecten, pinda's en fruit voeren. Naast voedsel is het zeer belangrijk de vogels van water te voorzien.

Wanneer de vogels te voederen

U kunt de vogels het hele jaar door voeren, maar het is belangrijk om ze in de winter voedsel ter beschikking te stellen. Zodra het voorjaar aanbreekt, kunt u meer meelwormen beschikbaar stellen om hen te helpen hun jongen te voeden. Dan kunt u in de zomer zorgen voor zaden en vers water om vogels te kijken. Merk op dat door het variëren van het aanbod van voedsel, u in staat zult zijn om nieuwe soorten te observeren.