Taal:
Mandje
0
DVD : Karper van A tot Z : de boilies
Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 19,99
Gewicht : 0.105kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Technische details
Technische details
- Vismethode
- Priming
- Vis type
- Karper
- Referentie
- 999.5561.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
DVD : Karper van A tot Z : de boilies : De hedendaagse karpervisserij maakt meer en meer gebruik van gesofisticeerde aas-technieken. Hoe vind je je weg in deze kunst die zeer complex is geworden? Philippe Lagabbe, een gerenommeerde journalist, beoordeelt de productie van boilies en hun gebruik: aroma, zoetstof, kleurstof, mix, koken, vorm, conservering, additief, etherische oliën, tips, drijvende boilies,bruisend, oplosbaar,tweekleurig. Een essentieel document voor carpanglers die de boilievisserij onder de knie willen krijgen.Philippe Lagabbe is een Europese specialist in karpervissen. Hij is ook een technisch adviseur voor merken van visuitrusting.
Technische details
Technische details
- Vismethode
- Priming
- Vis type
- Karper
- Referentie
- 999.5561.