Filters

Price

€ 45,00 - € 345,00
Filters

Prijs

€ 30,00 - € 270,00

Materiaal

Vermogen

Draaispit

Draaispit

De categorie Spit van Ducatillon België is de ideale plek om alles te vinden wat je nodig hebt voor een succesvolle spitkook. Als je van perfect gegaard vlees houdt, is een spit een onmisbaar keukengereedschap.

Categorie: Draaispit

Er zijn 10 producten.

10 Artikelen in deze categorie

De categorie Spit van Ducatillon België is de ideale plek om alles te vinden wat je nodig hebt voor een succesvolle spitkook. Als je van perfect gegaard vlees houdt, is een spit een onmisbaar keukengereedschap.

Lees meer

Wat vind je in deze categorie?

Onder de producten die in deze categorie worden aangeboden, is de Hercules spit een echt staaltje technologie. Het is uitgerust met een krachtige motor die zelfs het zwaarste vlees moeiteloos kan laten draaien. Het ergonomische ontwerp van het spit zorgt voor eenvoudig en veilig gebruik, en het vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat voedsel op zijn plaats blijft terwijl het draait.

Een spit is het perfecte gereedschap voor liefhebbers van perfect gegrild vlees. Door een spit te gebruiken, wordt het vlees gelijkmatig gaar, wat resulteert in een malse en sappige textuur. Spitkoken is ook ideaal voor grote stukken vlees zoals rosbief, gevogelte en zelfs speenvarkens.

Met een spit kunt u ook extra smaak toevoegen aan uw vlees door marinades te gebruiken of kruiden en specerijen in het vlees te steken voor het koken. Dit zorgt voor smaakvol, mals en sappig vlees dat door al uw gasten zal worden gewaardeerd.

Tenslotte is een spit ook een uitstekend hulpmiddel voor buitengrills. Met een draagbaar spit kunt u gemakkelijk voor een grote menigte grillen tijdens uw buitenactiviteiten.

Naast de Hercules spit biedt Ducatillon België ook een selectie keukenaccessoires om uw uitrusting aan te vullen. Hier vindt u vleesvorken, vleestangen en spiesen in verschillende maten om aan al uw grillbehoeften te voldoen. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen om samen te werken met een spit en bieden u zo de best mogelijke grillervaring.

Kortom, de categorie "Spit" van Ducatillon België biedt een selectie kwaliteitskeukengerei om uw spitkoken tot een succes te maken. Met producten zoals de Hercules spit kunt u er zeker van zijn dat u perfect gegrild vlees kunt bereiden. Als u een gepassioneerde kok bent, is een spit een onmisbare investering in uw culinaire arsenaal. Aarzel niet om onze selectie spitten op onze website van Ducatillon België te bekijken om het model te vinden dat het beste bij uw behoeften past. U kunt ook onze categorie De feestelijke keuken ontdekken.