Filters

Prijs

€ 0,00 - € 4.900,00

Merk

Kleur

Nuttig

Show/hide more options

Dimensie

Materiaal

Soort annimals

Ducatillon exclusiviteit

Boerenerf en andere dieren

Boerenerf en andere dieren

Wilt u uw eigen hok beginnen of heeft u al dieren in huis? Ducatillon Belgium is er om u te adviseren over de beste producten voor elk dier. Of het nu gaat om kippen, kuikens, eenden, kwartels, honden, duiven, konijnen of NAC's, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het welzijn van uw dieren.

Categorie: Boerenerf en andere dieren

Er zijn 830 producten.

830 Artikelen in deze categorie

Wilt u uw eigen hok beginnen of heeft u al dieren in huis? Ducatillon Belgium is er om u te adviseren over de beste producten voor elk dier. Of het nu gaat om kippen, kuikens, eenden, kwartels, honden, duiven, konijnen of NAC's, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het welzijn van uw dieren.

Lees meer

Kippen en kuikens

Van de geboorte van het kuiken tot de groei van de hen is het belangrijk om altijd voedsel en water binnen snavelbereik te laten om de goede ontwikkeling van het dier te bevorderen. Tussen drinkers en voeders heeft u op de site Ducatillon Belgium de keuze in een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten. Het zal nodig zijn ze tegen de weersomstandigheden te beschermen met een duurzaam onderkomen, gaande van een broedkooi voor kuikens tot een kippenhok voor volwassen hennen. En niet te vergeten het schoonmaken van de hun ter beschikking gestelde apparatuur. Als u dit regelmatig doet, kunt u rode luizen bestrijden en ziekten voorkomen.

Eenden, kwartels en duiven

Zij hebben ook hun eigen water- en voederbak nodig, altijd met schoon water en voedzame zaden. Denk ook aan hun comfort door te zorgen voor een schone, droge habitat die ruim genoeg is voor het aantal dieren dat u zult hebben. Een nestkast is geschikt voor eenden, terwijl voor kwartels, die een kleiner dier zijn, een kooi voor het leggen van eieren het perfecte item zal zijn.

Voor duiven raden wij een vrij ruime schuilplaats aan waar ze kunnen vliegen.

De konijnen

Er dient altijd rekening te worden gehouden met het aantal konijnen dat u wenst te houden, aangezien de vereisten zullen moeten worden aangepast naargelang het gaat om gezelschapskonijnen of tamme konijnen. Het zal ook afhangen van het feit of u uw konijn in het daglicht en de frisse lucht wilt laten of het binnen wilt houden om een hechtere band met hem te creëren. Wat de leefruimte betreft, kunt u kiezen tussen een hok, een kooi of een buitenruimte afgebakend door een omheining. Maar vergeet niet om altijd schoon water beschikbaar te laten en hem de gelegenheid te geven om te zonnen op warme dagen, en op te warmen bij kouder weer, bijvoorbeeld door zijn kooi te bekleden met strooisel.

De honden

< p>Een dier dat u vaak in huis hebt en dat u graag troost. Wij raden u aan hem een kussen aan te bieden waarop hij kan rusten, in uw huis of in zijn niche. Hij zal u ook graag vergezellen tijdens uw uitstapjes buiten waarbij hij een identificatiehalsbandje mag dragen. Ook hij zal recht hebben op zijn eigen kom om zich te hydrateren en te voeden zodra hij dat nodig heeft. Het extraatje? De draagkooi waarmee u hem overal mee naartoe kunt nemen. Dieren houden is niet eenvoudig, maar bij Ducatillon Belgium maken we het u gemakkelijk om te vinden wat u zoekt met ons complete aanbod voor al uw lievelingsdieren.