Filters

Price

€ 90,00 - € 810,00
Filters

Prijs

€ 90,00 - € 520,00

Soort annimals

Schaalbare kooi voor groei en vetmesten

Schaalbare kooi voor groei en vetmesten

De categorie Groei- en mestkooien op de website van Ducatillon België biedt een ruime selectie aan kooien voor pluimvee. Onder de aangeboden producten vindt u onder andere meerlaagse mestkooien voor kwartels, groeikooien en nog veel meer.

Categorie: Schaalbare kooi voor groei en vetmesten

Er zijn 12 producten.

12 Artikelen in deze categorie

De categorie Groei- en mestkooien op de website van Ducatillon België biedt een ruime selectie aan kooien voor pluimvee. Onder de aangeboden producten vindt u onder andere meerlaagse mestkooien voor kwartels, groeikooien en nog veel meer.

Lees meer

Waarvoor worden mestkooien gebruikt?

Meerlaagse mestkooien voor kwartels zijn ideaal voor zowel professionele als hobby-kwartelhouders. Deze kooien maken een verhoogde opfok mogelijk om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en meer vogels te huisvesten. Meerlaagse kooien zijn ook handig voor het gemakkelijk voeden en observeren van kwartels. Fokkers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot elke laag van de kooi om de dieren te voeren en te controleren. De kooien zijn uitgerust met een mestopvangsysteem voor optimale hygiëne in de fokkerij.

Groeikooien daarentegen zorgen ervoor dat pluimvee in een gecontroleerde en veilige omgeving kan opgroeien. Deze kooien zijn speciaal ontworpen voor jonge kuikens, eendenkuikens en andere jonge vogels. Ze bieden voldoende ruimte voor elke vogel om zich goed te ontwikkelen, terwijl het risico op verwondingen en vertrapping wordt beperkt. De groeikooien zijn ook uitgerust met voedertroggen en drinkbakken voor optimale voeding en hydratatie van de dieren.

De aangeboden fokkooien in deze categorie zijn ook zeer praktisch voor pluimveehouders die hun ruimte willen optimaliseren. De kooien zijn gemakkelijk stapelbaar om ruimte te besparen en een aangename leefomgeving te bieden voor de vogels. De kooien zijn ook uitgerust met een mestlade voor een onberispelijke hygiëne.

Hoe kies ik een geschikte groeikooi voor mijn behoeften?

Voordat u een groei- en mestkooi aanschaft, is het belangrijk om na te denken over de behoeften van uw dieren en de kooi te kiezen die het beste past bij hun grootte en gedrag. Het is ook belangrijk om te kijken naar het onderhoudsgemak en de kwaliteit van de kooi, om een veilige en hygiënische omgeving voor uw dieren te garanderen.

Kortom, de categorie "Groei- en mestkooien" op de website van Ducatillon.be biedt een ruime selectie aan kooien voor pluimvee. Deze kooien bieden een veilige, gecontroleerde en hygiënische omgeving voor de vogels, terwijl ze de beschikbare ruimte optimaliseren voor de pluimveehouders. Zowel professionele als hobbyfokkers vinden in deze categorie kwaliteitsproducten voor hun pluimvee. Ontdek ook onze categorie Modulaire pluimveekooi op onze website!