Filters

Price

€ 0,00 - € 315,00

Kleur

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 190,00

Merk

Nuttig

Categorie: Besproeiing

Er zijn 32 producten.

32 Artikelen in deze categorie

Als u op zoek bent naar bewateringsapparatuur voor uw planten, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze catalogus bieden wij verschillende bewateringssystemen voor uw tuin aan. Bekijk onze selectie van producten en maak uw keuze naargelang uw behoeften: slang, regenwatercollector, sproeier...

Bewateringsapparatuur voor uw planten

Om uw tuin te onderhouden, hebt u voor elke taak de juiste uitrusting nodig. Water geven is er één van die u niet mag verwaarlozen. Een goede hydratatie van uw planten, of het nu gaat om bloemen, fruit of groenten, is inderdaad een eerste vereiste voor een goede ontwikkeling. Natuurlijk helpt regen om de tuin te besproeien, maar het is niet genoeg. In dat geval moet u zich ook uitrusten met bewateringsapparatuur zoals wij die hier in onze catalogus aanbieden. Planten hebben zowel licht als water nodig om gezond te blijven. Het is aan u om ze voldoende te voeden. Maar je moet weten hoe je dit moet doen en de juiste apparatuur gebruiken. Dit is wat u bij Ducatillon kunt vinden voor tuinbesproeiing.

Ons bewateringsmateriaal om uw tuin te onderhouden

Bewateringsapparatuur is van essentieel belang, maar het is belangrijk de functie van elk apparaat te kennen. In onze catalogus bieden wij diverse praktische bewateringssystemen aan die het dagelijkse leven van tuinliefhebbers begeleiden. Laten we eens kijken wat we te bieden hebben:

  • - De watertank: dit is een flexibele regenwateropvangbak die u heel gemakkelijk kunt installeren en opbergen. Het is zowel een ecologische als een economische oplossing omdat u een natuurlijke hulpbron gebruikt die rechtstreeks uit de lucht komt vallen. Bovendien is het gezonder dan leidingwater. Het besproeien van uw tuin zal nog meer voordeel opleveren.
  • - De waterzak: een innovatief systeem voor het vervoer van grote hoeveelheden water. Het past op een kruiwagen of karretje.
  • - De treinslang: Dit tuinbewateringssysteem is gemakkelijk te gebruiken. Het is ook een economische oplossing. Het principe? Het water sijpelt langs de slang naar beneden en in de grond rondom uw planten. Het extraatje: je hoeft het niet schoon te maken.
  • - Druppelbewateringskit voor meerdere planten: de bewatering gebeurt autonoom en continu op meerdere planten tegelijk. Deze besproeiingsapparatuur is dus ideaal om tijd te besparen.
  • - Druppelsysteem voor flessen: dit irrigatiesysteem wordt rechtstreeks bevestigd op de dop van een lege waterfles die als reservoir fungeert.
  • - 20 druppelbevloeiingskit: een irrigatiesysteem waarmee 20 planten tegelijk continu kunnen worden bewaterd.
  • - De besproeiingstimer: aangesloten op een kraan, automatiseert hij het besproeien van uw gazon. Het enige wat u hoeft te doen, is de benodigde besproeiingstijd kiezen (van 0 tot 120 minuten) voordat de kraan uitgaat.

Wij bieden ook andere nuttige accessoires voor het besproeien van uw tuin. Wij nodigen u uit onze catalogus door te bladeren om te vinden wat u nodig hebt. Alle besproeiingsapparatuur die u nodig hebt om uw tuin te besproeien, vindt u hier. Ontdek het nu in deze categorie. Blader ook door onze categorie: onkruidwieder.