Filters

Price

€ 0,00 - € 225,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 190,00

Merk

Nuttig

Materiaal

Zaai benodigdheden

Zaai benodigdheden

Het is mogelijk binnen of buiten te zaaien, de keuze hangt af van het fruit of de groente die wordt geteeld. Voor sommige is het mogelijk om ze binnen en buiten te zaaien. Ducatillon Belgium heeft voor u het ideale materiaal geselecteerd om uw zaaien uit te voeren.

Categorie: Zaai benodigdheden

Er zijn 28 producten.

28 Artikelen in deze categorie

Het is mogelijk binnen of buiten te zaaien, de keuze hangt af van het fruit of de groente die wordt geteeld. Voor sommige is het mogelijk om ze binnen en buiten te zaaien. Ducatillon Belgium heeft voor u het ideale materiaal geselecteerd om uw zaaien uit te voeren.

Lees meer

Waar moet ik zaaien?

Het is raadzaam uw zaailingen binnenshuis te zaaien om klimaatveranderingen en de mogelijke schade daarvan te voorkomen. Er zijn echter verschillende manieren van zaaien. U kunt uw zaailingen in een kas, in een tunnel of in een vensterbak plaatsen. Afhankelijk van de gebruikte methode, heeft Ducatillon België voor u de verschillende accessoires geselecteerd die nodig zijn om uw fruit en groenten te zaaien.

Seeders:

Grote zaden, zoals erwtenzaad of pompoenzaad, zijn gemakkelijk met de hand te zaaien. Wanneer echter fijner zaad moet worden gezaaid, wordt de taak ingewikkelder en is het noodzakelijk een zaaimachine te gebruiken. Zo kunt u de kleine zaadjes één voor één zaaien. Met dit accessoire voorkomt u dat de zaden aan uw handen blijven kleven of te snel vallen en daardoor te talrijk op één plaats terechtkomen. Met de zaaimachine kunt u op een gewone manier zaaien.

De precisiezaaimachine past perfect bij de grootte van de zaden die u wilt zaaien. Deze zal geschikt zijn voor grote hoeveelheden productie op een klein gebied.

De kleine zaaimachine zal uw ideale bondgenoot zijn als u in kleine hoeveelheden wilt zaaien. Hiermee kunt u de zaden één voor één in uw tuin of groentetuin deponeren. Door zijn kleine formaat kunt u hem overal gebruiken en in uw zak steken.

Straps:

De kweektunnel maakt het mogelijk de groei van uw zaden te versnellen. De kweektunnel beschermt uw zaailingen tegen slecht weer, zoals wind, regen of zon, maar verwarmt ook de grond door de warmte erin te houden.  Deze tunnel is ideaal voor de teelt van tomaten, courgettes, aubergines en paprika's.

De BIG 3 minikassen zijn uitgerust met beluchters om de grond op de ideale temperatuur te houden. Uitgerust met een verwarmingsondersteuning, zullen uw plantages constant op dezelfde temperatuur zijn en geen last hebben van enig gevaar. Deze minikassen zijn ideaal voor het bewortelen van stekken.

De plantenbak of hoge miniserre, zal u toelaten om uw zaailingen op om het even welke plaats uit te voeren. Hij kan worden geplaatst op een balkon, een terras of zelfs in een tuin. U kunt er uw fruit, groenten, kruiden of bloemen in planten. De planter is onmisbaar als je geen tijd hebt om voor je zaden te zorgen. Het is namelijk uitgerust met een waterreserve die het mogelijk maakt uw zaden zelfstandig te voeden.

Forcing cloches, in hetzelfde systeem als kassen kunt u de groei van uw zaden te versnellen. Ideaal voor salades, ze zullen hun ontwikkeling forceren. Bovendien bieden deze cloches bescherming tegen ongedierte en slecht weer. Deze cloches zijn ideaal voor salades, meloenen, pompoenen... Om uw kas droog en warm te houden, kunt u een kasverwarming toevoegen. Dit voorkomt vorst en houdt dus een constante temperatuur in uw serre, ongeacht de weersomstandigheden.