Filters

Price

€ 0,00 - € 510,00

Kleur

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 490,00

Merk

Kleur

Show/hide more options

Materiaal

Vaatwasser

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 490,00

Merk

Materiaal

Herkomst

Worststopper

Worststopper

Wilt u uw eigen worsten en salami bereiden? Heb je liever zelfgemaakt dan industrieel? Ducatillon Belgium heeft voor u pushers en guillotines geselecteerd die onmisbaar zijn in uw keuken. U zult de pushers en guillotines voor de productie van uw charcuterie kunnen ontdekken.

Categorie: Worststopper

Er zijn 8 producten.

8 Artikelen in deze categorie

Wilt u uw eigen worsten en salami bereiden? Heb je liever zelfgemaakt dan industrieel? Ducatillon Belgium heeft voor u pushers en guillotines geselecteerd die onmisbaar zijn in uw keuken. U zult de pushers en guillotines voor de productie van uw charcuterie kunnen ontdekken.

Lees meer

Wilt u uw eigen worsten beginnen bereiden, dan helpt Ducatillon Belgium u bij de keuze van het juiste materiaal. De keuze van uw uitrusting moet duidelijk en nauwkeurig zijn, want zij moet perfect beantwoorden aan uw behoeften en aan het gebruik dat u ervan zult maken. In de eerste plaats zal het erom gaan het gebruik te definiëren. Als u besluit een bedrijf te beginnen dat worsten produceert, zult u andere behoeften hebben dan iemand die besluit af en toe worsten te maken.

Sausendrukkers

Er zijn verschillende soorten worstenopdringers.

Verticale worstduwers

Dit type duwer komt over het algemeen vaker voor. Door zijn vorm kunt u hem namelijk gemakkelijker en sneller vullen tijdens het gebruik. Het zal nuttig zijn voor incidenteel gebruik maar ook en vooral voor gebruik in grote hoeveelheden.

Horizontale worstduwers

De horizontale duwboten kunnen als stabieler worden beschouwd. Het is namelijk mogelijk ze aan het werkblad te bevestigen, wat een veiliger gebruik van de machine mogelijk maakt. De vulling machine dankzij een cilindrische buis werpt het vlees om een worst te maken.

Hoornvormige drukkers

Deze duwboten, die over het algemeen een kleine capaciteit hebben, zijn ideaal voor incidenteel gebruik.

De werking van de drukkers

De drukkers kunnen manueel of automatisch zijn. Over het algemeen zijn de traditionele drukkers manueel. Inderdaad, uitgerust met een zwengel, deze zal u toelaten om het vlees te duwen, en zo uw worsten te creëren. Bovendien kunt u dankzij dit type drukker zelf de snelheid bepalen waarmee u uw worsten maakt.

De handbediende drukkers zijn gemakkelijk te gebruiken, en gemakkelijk om schoon te maken.

Hoe werken de duwers?

In de eerste plaats is het van essentieel belang om vooraf gehakt vlees te hebben. Zodra het vlees gehakt is, wordt het in de drukker gelegd, aan de zwengel draaien en zo komt het vlees in de darm naar buiten. Zodra de gewenste grootte van de worst is bereikt, legt u een knoop in de darm.

Chopper

Ducatillon Belgium biedt u een elektrische vleesmolen aan, die uw bondgenoot zal zijn bij de bereiding van vleeswaren. Hiermee kunt u namelijk patés, worsten of zelfs gehakte steaks maken.

Zijn elektrisch karakter zal u een snel en gemakkelijk gebruik toelaten. Essentiële stap voor het gebruik van uw pusher, het malen van uw vlees zal efficiënt zijn dankzij zijn kracht

Saucijsguillotines

Bent u een liefhebber van aperitieven met vrienden, van vleeswaren? De worst guillotine is het essentiële gebruiksvoorwerp om in uw keuken te hebben. Met dit accessoire kunt u plakjes vleeswaren dun snijden, zonder gevaar voor snijwonden.

Naast het gebruik voor vleeswaren, kunt u de guillotine gebruiken voor het snijden van fruit, groenten, kaas en brood.