Filters

Price

€ 0,00 - € 270,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 200,00

Materiaal

Onderdelen voor kippenhokken

Onderdelen voor kippenhokken

De inrichting van het kippenhok is essentieel voor het welzijn van uw kippen. De accessoires voor stallen die Ducatillon Belgium aanbiedt, maken het mogelijk om het praktische aspect voor de fokker te combineren met het welzijn van uw dieren. De aangeboden pluimvee accessoires zijn gevarieerd en voor iedereen toegankelijk.

Categorie: Onderdelen voor kippenhokken

Er zijn 42 producten.

42 Artikelen in deze categorie

De inrichting van het kippenhok is essentieel voor het welzijn van uw kippen. De accessoires voor stallen die Ducatillon Belgium aanbiedt, maken het mogelijk om het praktische aspect voor de fokker te combineren met het welzijn van uw dieren. De aangeboden pluimvee accessoires zijn gevarieerd en voor iedereen toegankelijk.

Lees meer

Hoe het welzijn van kippen te bevorderen

Om ervoor te zorgen dat uw dieren zich goed voelen, is het belangrijk dat zij in een gezonde omgeving leven die geschikt is voor hun ontwikkeling. Deze bloei begint dus met een droog kippenhok, dat verschillende essentiële accessoires bevat, zoals met name een voederbak, een drinkbak. Het comfort van uw hennen is van het grootste belang en is uw belangrijkste prioriteit. Gezonde hennen geven u kwaliteitseieren. Bovendien zijn netheid en comfort onafscheidelijk en essentieel.

Hoe kies je de juiste accessoires?

Het is belangrijk accessoires te kiezen in overeenstemming met het reeds aanwezige kippenhok, en rekening te houden met de grootte van het hok. Er zijn belangrijke factoren om te overwegen, zoals het aantal kippen in het hok. Bovendien zijn verschillende accessoires essentieel bij de vorming van een kippenhok. In de eerste plaats zijn een nestkast of een nestkast van essentieel belang voor de rust van uw kippen, zodat zij rustig kunnen broeden. Het is ook mogelijk een zitstok toe te voegen, maar dit accessoire kan een bron van conflicten tussen de kippen zijn; het is belangrijk een aantal zitstokken te nemen dat is aangepast aan het aantal kippen in het kippenhok, om rivaliteit tussen de kippen tot een minimum te beperken. Ten tweede kan een kippenhok niet worden gevormd zonder de aanwezigheid van een kippenvoederbak, en een waterbak. U vindt verschillende soorten voederbakken, afhankelijk van de behoeften van de dieren, maar ook van uw persoonlijke behoeften en beschikbaarheid. U kunt ook een elektronische deurhouder toevoegen, waarmee u het kippenhok gemakkelijk kunt openen en sluiten om uw kippen 's nachts tegen roofdieren te beschermen.

Hoe het kippenhok te beveiligen

Heden ten dage zijn pluimveestallen het doelwit van vele roofdieren, zoals vossen, wezels en wezels. In het algemeen vallen deze roofdieren 's nachts aan, en overdag heel weinig. Ducatillon Belgium biedt u essentiële accessoires om uw kippen veilig in hun hok te houden. De elektronische deur is ideaal voor de veiligheid van het kippenhok en de dieren. Dit accessoire reageert inderdaad op extreme temperatuursomstandigheden, en houdt uw gevogelte veilig. Het kan ook de vorm aannemen van een hand-, klok- of lichtsensor-deurwachter.

Kip comfort

Eigen legplaatsen bieden de hennen optimaal comfort, zodat ze gezond zijn en kwaliteitseieren leggen. Bij Ducatillon België, vindt u verschillende gamma's nestkastjes om aan uw behoeften te voldoen. Zij kunnen van kunststof, gegalvaniseerd metaal of automatisch zijn gemaakt. Er zijn ook andere accessoires, zoals nestbodems, verkrijgbaar, die aan de legplaats worden aangepast. Ze zijn aanpasbaar aan verschillende nestkasten en zijn van topkwaliteit. Om het welzijn van de dieren te garanderen, kan een roostervloer worden aangebracht, die het kippenhok droog houdt en beschermt tegen uitwerpselen en vuil. Door de roostervloer kan gras groeien, zodat de kippen zich kunnen voeden met vers gras. Een kippenhok met de juiste toebehoren en de juiste grootte voor het aantal kippen zal het welzijn en de gezondheid van uw dieren garanderen.