Filters

Price

€ 0,00 - € 375,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 310,00

Merk

Dimensie

Hoogte

Materiaal

Kooien en omheiningen

Kooien en omheiningen

Onze behuizingen en kooien zijn ontworpen om uw dieren in alle veiligheid groot te brengen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu binnen of buiten is, of zelfs voor knaagdieren of vogels, onze kooien zijn ontworpen om uw dieren in de best mogelijke omstandigheden te huisvesten.

Categorie: Kooien en omheiningen

Er zijn 32 producten.

32 Artikelen in deze categorie

Onze behuizingen en kooien zijn ontworpen om uw dieren in alle veiligheid groot te brengen en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu binnen of buiten is, of zelfs voor knaagdieren of vogels, onze kooien zijn ontworpen om uw dieren in de best mogelijke omstandigheden te huisvesten.

Lees meer

Wat is een behuizing?

Een omheining is een veilige plaats voor uw dieren. Het is een ruimte afgebakend met panelen om te voorkomen dat uw dier ontsnapt, maar ook om te voorkomen dat roofdieren en/of ongedierte hen lastig vallen. Zowel binnen als buiten kunnen dierenverblijven worden gebruikt voor alle soorten dieren ... konijnen, kippen, honden en zelfs vogels. Bovendien zijn deze kooien ontworpen voor het fokken of vetmesten. Zij zullen aan al uw behoeften voldoen!

Hoe kies je een hok of kooi?

Er is een veelheid van kooien ontworpen voor uw dieren. Om de juiste kooi te kiezen, is het belangrijk verschillende criteria te overwegen.

  • - Afmetingen: dit criterium is belangrijk. U dient rekening te houden met de hoogte van uw kooi en leefruimte om te voorkomen dat uw dieren omvallen. En ook het vloeroppervlak, om ze een passende ruimte te geven. U moet ook rekening houden met de mazen van de panelen. Ze mogen niet te groot zijn voor sommige kleine dieren. Bovendien zijn de afmetingen belangrijk opdat uw dieren zich comfortabel zouden voelen in hun kooi. Voor grotere dieren mag het niet te klein zijn.
  • - Modulariteit: modulaire en evolutieve leefruimten zijn perfect om uw dieren tijdens hun groei te begeleiden. Bovendien kunt u ze moduleren naar gelang van de beschikbare ruimte.
  • - Materiaal: dit criterium mag niet over het hoofd worden gezien. Behuizingen en kooien zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Kunststof producten zijn gemakkelijker schoon te maken. Metalen of gegalvaniseerde stalen kooien zijn echter beter bestand tegen de tijd en zijn zo ontworpen dat corrosie wordt vermeden.

Onze verschillende modellen van kooien

Mestkooien :

De mestkooien zijn hoofdzakelijk bestemd voor het fokken van pluimvee, vogels of konijnen. Deze kooien zijn voorzien van drink- en voederbakken en zelfs een afvallade, zodat u ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Broedkooien:

Kweekkooien maken het gemakkelijker voor u om uw vogels te kweken. Vogelkooien kunnen op elkaar worden gestapeld, zodat u een groot aantal dieren kunt huisvesten. Net als voederkooien zijn kweekkooien uitgerust met de essentiële benodigdheden voor het voederen van uw dieren. Sommige modellen worden geleverd met pipetten voor de vogels, andere met anti-morsroosters. Bovendien hebben sommige van onze opfokkooien een lichte helling, zodat u de eieren kunt rapen zonder ze te kraken of te breken.

Grazende kooien:

Dit zijn kooien waarmee u uw dieren in de open lucht kunt grootbrengen. Deze graaskooien, ook wel "de schuur" genoemd, bieden uw kuikens, konijnen en pluimvee de mogelijkheid te genieten van het gras onder hun poten, terwijl ze toch omheind blijven om het binnendringen van ongedierte en roofdieren te voorkomen.

Ten slotte moet u niet aarzelen om uw kooien en hokken uit te breiden met gespecialiseerde drinkbakken - en voederbakken.