Filters

Prijs

€ 0,00 - € 400,00

Merk

Materiaal

Hoeveelheid volume

Een partij

Weide dieren

Weide dieren

Bent u fokker, hebt u een weide voor uw vee en schapen of vee op uw land? Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw runderen, schapen en paarden. Tussen voeders, drinkautomaten en gespecialiseerde apparatuur, biedt Ducatillon Belgium u een gamma op maat.

Categorie: Weide dieren

Er zijn 357 producten.

357 Artikelen in deze categorie

Bent u fokker, hebt u een weide voor uw vee en schapen of vee op uw land? Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor uw runderen, schapen en paarden. Tussen voeders, drinkautomaten en gespecialiseerde apparatuur, biedt Ducatillon Belgium u een gamma op maat.

Lees meer

Uitrusting voor het paard

Voor de verzorging van uw paard is het van essentieel belang dat u sprays en shampoos hebt voor de vacht, manen en hoeven van uw huisdier. Voor de hygiëne van het paard worden vliegenwerende middelen en horrenvallen aanbevolen.

De voedingssupplementen zullen nuttig zijn om uw paard fit te houden tijdens de zware tijden van het jaar.

Voor het onderhoud van uw stal zijn een bezem van rijststro en een stalknecht voldoende. Neem ook een schop en een mestvork voor de grotere klussen.

Uitrusten van de stal van uw paard met een automatische drinkbak zodat hij altijd water ter beschikking heeft en een anti-afval hangende voederbak.

Om uw paard veilig te houden en te voorkomen dat het wegloopt, kunt u de ruimte van het dier afbakenen met spoelen draad die zijn verbonden met een energizer, die afhankelijk van het model kan worden opgeladen door zonnepanelen.

We mogen de ruiter en zijn speciaal voor paardrijden ontworpen broek niet vergeten. Verkrijgbaar in heren-, dames- en kinderuitvoering. Blauwe en rode of antracietkleurige rijsokken zullen een perfecte aanvulling zijn. Een rijzweep zal de benodigdheden voor het rijden vergezellen.

Rundvee- en schapenhouderij

Runderen, huisdieren van de soort os of waterbuffel, en schapen, zijnde lammeren, rammen, ooien en schapen, hebben specifieke behoeften voor hun goede ontwikkeling.

Bij de benodigdheden die voor schapen, runderen en geiten gelden, horen automatische drinkautomaten en drinkautomaten met een grote inhoud, 5 liter, 8,5 liter, 10 liter of zelfs 18 liter. Voor de koude winterseizoenen, rust u uit met waterverwarmers en antivries verwarmingskabels om het water van uw dieren op de juiste temperatuur te houden.

Wij voegen daar voederbakken aan toe die het hele jaar door buiten gebruikt kunnen worden, omdat hun deksel het voer beschermt tegen de elementen. Met deze functionele en robuuste voederautomaten kunt u uw dieren aan beide kanten van de voederautomaat voeren.

Voor jonge schapen en geiten heeft Ducatillon België de beste spenen en flessen geselecteerd voor een goede voeding van uw dieren. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, kunt u kiezen voor een enkele fles of een drinkbak met meerdere spenen om meerdere dieren tegelijk te voeden.

Voor het schapenen en het scheren kunt u kiezen uit een breed assortiment scharen en scharen om de wol te verzamelen zonder deze te beschadigen of het dier pijn te doen.

Het extraatje dat wij aanraden, is de uitrusting met een zoutsteen, die de overdracht van voedingsstoffen aan het organisme van de dieren bevordert. Zo vermijdt u dat de energie van uw dieren daalt en bestrijdt u doeltreffend de ontwikkeling van parasieten.