Filters

Price

€ 0,00 - € 360,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 300,00

Merk

Nuttig

Kleur

Materiaal

Categorie: Oogst, Opslaan

Er zijn 22 producten.

22 Artikelen in deze categorie

Groenten en fruit telen vergt tijd en geduld, maar wanneer de oogst binnen is, is het tijd om te zien hoe uw inspanningen worden beloond. Bij Ducatillon vindt u alles wat u nodig hebt voor het oogsten van groenten en fruit en het materiaal dat u nodig hebt om ze te bewaren. Ontdek onze houten voorraadkast, de oogstzak of de fruitplukker in onze speciale categorie oogst en opslag.

Houten voedselopslag, fruitplukker, oogstzak en ander oogst- en opslagmateriaal

Tuinliefhebbers staan bij Ducatillon in de schijnwerpers bij elke taak: zaadjes planten, water geven, wieden maar ook fruit en groenten oogsten uit de tuin, moestuin of boomgaard. Bij het oogsten is het belangrijk over het juiste gereedschap te beschikken, niet alleen om het fruit en de groenten op te rapen, maar ook om ze te bewaren. Er zijn veel accessoires voor dit doel verkrijgbaar. Onder hen kunnen we reeds de oogstzak, de fruitplukker of de houten opbergkist noemen. Hier is een kleine lijst van wat u in onze catalogus kunt vinden.

De fruitplukker om het fruit op de grond te verzamelen

Voorover moeten buigen om fruit te rapen kan rugpijn veroorzaken. Daarom wordt de fruitplukker gebruikt. Om deze ongemakkelijke gebaren te beperken. Met behulp van dit accessoire hoeft u uw fruitplukker alleen maar aan een handvat te koppelen en over de grond te rollen om het fruit te verzamelen dat aan de voet van de boom is gevallen. De draden waaruit het bestaat zijn flexibel en het fruit gaat ertussen. Dit oogstwerktuig is bruikbaar voor grotere of kleinere vruchten, afhankelijk van het gekozen model: noten, olijven, appels…

De oogstzak

De oogstzak is eenvoudig gemaakt om geoogst fruit of groenten in te bewaren en is een onmisbaar accessoire voor de tuinier. Zij lenen zich voor velerlei gebruik. Om aardappelen, wortelen, uien, rode bieten of zelfs pastinaken te bewaren, raden wij u aan te kiezen voor de jute oogstzak die bekend staat om zijn grote weerstand en zijn grote opslagruimte.

De houten voorraadkast: om uw voedsel in de beste omstandigheden te bewaren

Wanneer u uw groenten en fruit hebt geoogst, moet u een plaats vinden om ze te bewaren. Voor dit doel bieden wij verschillende modellen houten voorraadkasten aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om uw voedsel in te bewaren: groenten, fruit, blikjes, vleeswaren, kaas... Deze voedingswaren worden bewaard in een ideale omgeving en zijn veilig voor eventuele insecten. Wij bieden de houten voorraadkast met glazen deur op verschillende niveaus. U hebt ook rekken en kisten tot uw beschikking om uw mooie oogst op te bergen !