Filters

Price

€ 0,00 - € 195,00

Kleur

Filters

Prijs

€ 10,00 - € 160,00

Hoeveelheid volume

Anti Muggen

Anti Muggen

Als de temperaturen in de lente stijgen, is het onontbeerlijk om uw paarden tegen klein ongedierte te beschermen. Inderdaad, paardenvliegen en vliegen worden de vijand van uw paarden en ook van de ruiters. heeft geschikte producten geselecteerd om deze plagen te bestrijden.

Categorie: Anti Muggen

Er zijn 7 producten.

7 Artikelen in deze categorie

Als de temperaturen in de lente stijgen, is het onontbeerlijk om uw paarden tegen klein ongedierte te beschermen. Inderdaad, paardenvliegen en vliegen worden de vijand van uw paarden en ook van de ruiters. heeft geschikte producten geselecteerd om deze plagen te bestrijden.

Lees meer

Waarom paarden beschermen tegen ongedierte?

 

Paarden zijn gevoelige dieren met een ontwikkelde tastzin. > De verschijning van insecten kan immers schadelijk zijn voor uw dier, en dus ergernis bij hem veroorzaken. Bovendien kunnen deze vliegen schadelijk zijn voor de gezondheid van het paard maar ook voor zijn ruiter. Als er een wond op het dier zit, kunnen de vliegen het infecteren. Als het paard een vlieg inslikt, kunnen de vliegen wormen ontwikkelen in hun spijsverteringsstelsel. Deze vliegen kunnen het bloed van uw dier opeten. Ze zijn ook een risico voor de ruiter, en kunnen de ruiter bijten. De ruiter kan een branderig, jeukend of zwellend gevoel krijgen op de plaats van de beet.

   

Insectenwerende middelen:

   

Emouchine Roll-On zal de perfecte bondgenoot zijn om uw paarden tegen paardenvliegen te beschermen. De Roll-On verpakking maakt het gemakkelijk aan te brengen voor paarden die bang zijn voor sprays. Bovendien zal het effectief zijn tegen vliegen, paardenvliegen, muggen en muskieten. Met de Emouchine Roll-On kunt u uw huisdier op alle delen van zijn lichaam beschermen, ook op gevoelige plaatsen, zoals rond de ogen, de buik, de slijmvliezen en de oren van het paard.

   

De Emouchine Total is een insectenwerende spray, waarmee u het op alle plaatsen van uw paard kunt spuiten. Het product is doeltreffend tegen verschillende insecten, zoals vliegen, paardenvliegen, muggen, muggen, teken... Het product, dat een dubbele doeltreffendheid heeft, insectenwerend en insecticide, zal toelaten uw paard optimaal te beschermen.

 

Emouchine Lait is een insectenwerend middel waarmee u de wonden op uw paard kunt verzachten en zo een snellere genezing mogelijk kunt maken. Bovendien zal dit product ook dienen als afweermiddel tegen verschillende insecten, zoals met name vliegen, paardevliegen, muggen... Het gebruik van het product zal helpen om de infectie van wonden te beperken.

    

U kunt ook een < strong>vliegenvanger-emmer gebruiken om de invasie van vliegen rond uw huisdier te beperken. Deze emmer zal de vliegen erin lokken, zodat ze er niet uit kunnen. Deze emmer is herbruikbaar, eenmaal geleegd kunt u gewoon een dosis lokstof toevoegen. Het wordt aanbevolen om de val buiten bereik van paarden te plaatsen, zodat ze geen producten binnenkrijgen.

 

De val is herbruikbaar, als hij eenmaal leeg is kunt u er gewoon weer een dosis lokstof in doen.

 

Ducatillon Belgium heeft ook vliegenvallen voor u geselecteerd.

  

Deze vallen hebben tot doel de aanwezigheid van daasjes met tot 95% te verminderen. De daasval werkt zo dat de zwarte bal de daas aantrekt, waarbij de achterhand van het paard wordt nagebootst. Zodra het insect zich in de nabijheid van de val bevindt, wordt het gevangen en vliegt het omhoog om naar het vangkastje te worden geleid.