Filters

Price

€ 0,00 - € 135,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 400,00

Merk

Materiaal

Hoeveelheid volume

Voederbak

Voederbak

Ducatillon Belgium heeft een gevarieerd assortiment groenvoerbakken voor tuinvogels geselecteerd om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en het welzijn van de vogels te voldoen. U zult verschillende reeksen en verschillende capaciteiten vinden om zo goed mogelijk aan uw eisen te voldoen.

Categorie: Voederbak

Er zijn 61 producten.

61 Artikelen in deze categorie

Ducatillon Belgium heeft een gevarieerd assortiment groenvoerbakken voor tuinvogels geselecteerd om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en het welzijn van de vogels te voldoen. U zult verschillende reeksen en verschillende capaciteiten vinden om zo goed mogelijk aan uw eisen te voldoen.

Lees meer

Verschillende soorten feeder Rollen feeder:

   

Dit voederhuisje zal het essentieel accessoire voor uw duiven zijn. Inderdaad, de doordachte anti-pikrol voorkomt dat uw duiven op het voederhuisje gaan zitten en het zo bevuilen. Het praktische deksel maakt het gemakkelijk te vullen. Het voederhuisje is zo opgesteld dat uw duiven gelijktijdig kunnen eten.

 

BEC feeder:

Dit voederhuisje kan op verschillende steunen, muren, hekken... worden bevestigd. Het ontwerp is erop gericht de granen droog en beschut tegen regen te houden. Bovendien is de feeder ontworpen om afval te beperken.  

Kooi voeder:

  

Het voederhuisje wordt aan de tralies van de kooi gehaakt, zodat de vogels kunnen voederen wanneer ze maar willen. Het kooivoer is zo ontworpen dat u het rechtstreeks van buiten de kooi kunt vullen. Bovendien is het ontworpen om afval te beperken.

  

Zelf-openend voeder:

 

Deze feeder is ontworpen om te voorkomen dat knaagdieren en aaseters de feeder verontreinigen. U bepaalt zelf wanneer u toegang tot de feeder wilt hebben via een instelling. Deze instelling kan worden ingesteld voor slechts een paar openingen per dag.

   

Hopper feeder:

   

De trechter feeder is een echt voordeel, omdat u de mogelijkheid hebt om een voorraad voer voor een of meer dagen te bereiden, terwijl het voer droog en weerbestendig wordt gehouden. Door de transparantie weet u ook hoeveel er nog beschikbaar is.

  

Anti-afval voerbak:

 

Dit type voederbak is een aanzienlijke economische troef. Inderdaad, veel ongedierte komt de voederbakken plunderen. De anti-mors voederbakken zijn zo ontworpen dat het dier een pedaal moet bedienen om bij het voer te komen. Dit beperkt dus de toegang tot ongedierte maar houdt ook het voedsel schoon door de toegang tot insecten en kakkerlakken te verhinderen. Bovendien is de voederbak zo ontworpen dat het voer droog blijft en beschermd is tegen weersinvloeden.

   

Draaitafel feeder:

 

Praktisch, met deze voederbak kunt u de voederbak afmaken zonder de kooi te hoeven openen. Bovendien helpt het om verspilling te beperken, omdat de vogels niet kunnen morsen met de bakjes waarin het voer zit.

  

Ongedierte voeder:

Dit type voederautomaat zal u in staat stellen de komst van verschillende soorten ongedierte, zoals ratten, muizen, insecten en vele andere te voorkomen. Bovendien voorkomt deze voederbak dat uw voedsel wordt besmet met diverse ziekten die door dit ongedierte worden gemeld. Met hetzelfde systeem als de antivoerbak moet het dier vooruit op een pedaal lopen om bij het voer te komen.

  

Volière voeder:

 

Het volière voederhuisje geeft vogels ononderbroken toegang tot voedsel. Door de ophanging kunnen de vogels in alle rust komen eten. Het is raadzaam het voederhuisje op een tegen de wind beschutte plaats te zetten. Bovendien kunnen voederbakken worden uitgerust met zitstokken. Het is belangrijk om het aantal en de grootte van de voederhuisjes aan te passen aan het aantal te voederen vogels. Bovendien is hygiëne zeer belangrijk, de voederbakken moeten van binnen en van buiten worden schoongemaakt. U kunt dit schoonmaken met een heet sopje, daarna goed naspoelen.