Filters

Price

€ 0,00 - € 45,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 50,00

Merk

Soort annimals

Gewichtscapaciteit

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

De fokkerij is erop gericht de beste leef- en ontwikkelingsomstandigheden voor uw dieren te garanderen. Het gaat onder meer om huisvesting, hygiëne, verzorging en voeding. Ducatillon biedt een uitgebreid gamma voedingssupplementen aan om uw dieren in goede gezondheid te houden en een optimale groei te garanderen.

Wat is het doel van voedingssupplementen ?

Het gebruik van voedingssupplementen voor dieren is een eenvoudige en doeltreffende oplossing om hen te beschermen tegen de risico's van ziekten. Zo wordt het gebruik van geneesmiddelen vermeden, die vaak duur zijn en veel voorzorgsmaatregelen vergen om ze goed te kunnen gebruiken. Er zijn verschillende soorten vitaminen die u kunt aanpassen aan het dier en zijn behoeften: om stress te verminderen,...

Categorie: Voedingssupplementen

Er zijn 53 producten.

53 Artikelen in deze categorie

De fokkerij is erop gericht de beste leef- en ontwikkelingsomstandigheden voor uw dieren te garanderen. Het gaat onder meer om huisvesting, hygiëne, verzorging en voeding. Ducatillon biedt een uitgebreid gamma voedingssupplementen aan om uw dieren in goede gezondheid te houden en een optimale groei te garanderen.

Wat is het doel van voedingssupplementen ?

Het gebruik van voedingssupplementen voor dieren is een eenvoudige en doeltreffende oplossing om hen te beschermen tegen de risico's van ziekten. Zo wordt het gebruik van geneesmiddelen vermeden, die vaak duur zijn en veel voorzorgsmaatregelen vergen om ze goed te kunnen gebruiken. Er zijn verschillende soorten vitaminen die u kunt aanpassen aan het dier en zijn behoeften: om stress te verminderen, om parasieten te voorkomen, voor de verzorging van het verenkleed en tegen het plukken van pluimvee, om de leg, de voortplanting of de groei te vergemakkelijken.

Ons assortiment voedingssupplementen voor dieren

Naast een toereikende en aangepaste voeding kunt u ook een voedingssupplement toedienen om de gezondheid van uw dieren te verbeteren. Daarom bieden wij u verschillende vitaminerijke producten aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw dieren en op een goed beheer van uw bedrijf. Hier vindt u een overzicht van ons productengamma:

Voor de preventie van parasieten, coccidia of schurft

Deze voedingssupplementen voor dieren worden gebruikt voor eenden, wild, duiven, parelhoenders, kippen, kalkoenen, ganzen, eendenkuikens, parelhoenders, kuikens, konijnen of hazen. Zij helpen hen te beschermen tegen mogelijke parasieten en ziekten waarvan zij het slachtoffer kunnen worden. Wij bieden producten tegen rode luizen van kippen en tegen luizen van duiven, eenden of volièrevogels. Andere voedingssupplementen zijn bedoeld om de darmtransit te vergemakkelijken en het natuurlijke afweersysteem en de weerstand tegen ziekten te versterken.

Pluimveevoedingssupplementen: verenkleedverzorging en anti-pluk

Voor uw kippen en andere gevederde dieren bieden wij producten aan die de kwaliteit, de waterdichtheid en de hergroei van het verenkleed mogelijk maken. In kippenboerderijen kunnen kippen de neiging hebben op hun snavel te bijten en veren van andere kippen te plukken. Dit heet pikken. Als dit een normaal gedrag is vanwege de onderlinge hiërarchie, kan het ontaarden. Om buitensporige verwondingen te voorkomen, bestaan er anti-pekproducten voor kippen. Deze leveren de nodige vitaminen om het te voorkomen.

Leg hulpmiddelen

Vitamine E helpt de voortplanting van dieren te bevorderen, terwijl calcium de verkalking van eieren kan verbeteren. De schelpen zullen dus sterker zijn. Ons assortiment voedingssupplementen voor dieren bestaat uit dit soort producten. Je kunt ze verdunnen met water of verwerken in voederbakken.

Vitaminen om de groei van dieren te verbeteren

Voor een adequate voedingsinname in het voeder van uw landbouwhuisdieren hebben wij een ruime keuze aan producten die vitaminen bevatten. Sommige zijn plantaardig. De toevoeging van deze voedingssupplementen aan het voeder van uw dieren helpt hen infecties van buitenaf te bestrijden en heeft geen invloed op de vlees- of eiproductie.

Lees meer