Filters

Price

€ 0,00 - € 1.005,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 700,00

Merk

Dimensie

Hoogte

Materiaal

Habitat

Habitat

Heeft u dieren in uw huis, binnen of buiten? Elk dier heeft recht op zijn thuis dat is aangepast aan zijn grootte en levensstijl. Ducatillon Belgium vertelt u alles over de kooien, de modulaire kooien, de enclosures, de lawns, de pigeon houses en de voliers.

Categorie: Habitat

Er zijn 283 producten.

283 Artikelen in deze categorie

Heeft u dieren in uw huis, binnen of buiten? Elk dier heeft recht op zijn thuis dat is aangepast aan zijn grootte en levensstijl. Ducatillon Belgium vertelt u alles over de kooien, de modulaire kooien, de enclosures, de lawns, de pigeon houses en de voliers.

Lees meer

Hokken en pennen

De keuze van het kippenhok zal voornamelijk afhangen van het aantal kippen dat u heeft of zult huisvesten. Bij de keuze van uw kippenhok moet u rekening houden met de minimale ruimte die een kip nodig heeft voor haar welzijn. Denk eraan, hoe meer vrije ruimte de kippen hebben, hoe beter ze zullen gedijen.

Een kippenhok staat nooit op zichzelf, maar moet vergezeld gaan van essentiële accessoires voor uw kippen. We hebben het over een kippendrinkbak, een voeder, een ponder en een stok. En om uw kippen te beschermen, raden wij het gebruik van een elektronisch deurtje aan, dat gecombineerd kan worden met een scherm of net dat de ruimte van uw kippen afbakent.

Modulaire kooien

Deze kooien, ook wel groei- of mestkooien genoemd, zijn de eerste leefomgeving voor uw kuikens, kanaries, kwartels. Na de geboorte kunt u ze in deze kooien plaatsen, die voorzien zijn van een uitneembare uitwerpbak, voeders en dranken in voldoende hoeveelheid.

Duivenhokken en volières

Als u van vogels houdt, kies dan een duiventil, ook wel duiventil genoemd, die perfect geschikt is voor duiven, of een voliere die plaats biedt aan een kolonie vogels. Onze duivenhokken zijn sterk, geschikt en duurzaam. Ze kunnen tot 9 nesten en 18 duiven herbergen. De volières zijn een stel duiventillen die de vogels een ruime omgeving bieden.

Plaats latten aan de onderkant van de leefruimte of kastjes om de luchtcirculatie onder het nest en het vallen van vuil onder het scherm te vergemakkelijken. Dit zal het schoonmaken voor u gemakkelijker maken.

Voor uw volières neemt u gaas dat uw vogels niet kan laten ontsnappen of zich niet kan verwonden. Ducatillon Belgium biedt u de mogelijkheid deze netten per meter te snijden, zodat u precies de lengte hebt die u nodig hebt.

Bij voorkeur een bodem van aarde of zand voor gemakkelijk onderhoud. Het zal ook gemakkelijker zijn voor u om de bodem te veranderen indien nodig.

Compleet met toebehoren zoals zitstokken en drinkbakjes zodat uw vogels zich op hun gemak kunnen voelen in hun ruimte.

Konijnenhokken

Het hok is voor konijnen en biedt hun de mogelijkheid te eten en te rusten. Ook hier moet u rekening houden met het aantal dieren dat moet worden gehuisvest om de juiste maat hok te kiezen. U hebt de keuze tussen houten hutjes en betonnen hutjes, die beide sterke en duurzame materialen zijn. Bij plaatsing buiten, adviseren wij het hok op te hogen om het binnendringen van kou en vocht te beperken.

Bedek de bodem van het hok met bodembedekking voor de behoeften van uw huisdier, een voederbak en een drinkbak zodat u ze goed kunt voeden en hydrateren.

Schoon de habitats van uw huisdieren regelmatig, met niet-giftige producten, om de ontwikkeling van ziekten of parasieten te beperken.