Filters

Price

€ 0,00 - € 2.505,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 2.500,00

Merk

Kleur

Hoeveelheid volume

Dierenvoeding

Dierenvoeding

Boert u dieren en hebt u voedermateriaal nodig? Bij Ducatillon Belgium, hebben we de beste voederproducten voor u geselecteerd. In ons assortiment vindt u waterbakken,voeders en korenmolens aangepast aan elk dier.

Categorie: Dierenvoeding

Er zijn 250 producten.

250 Artikelen in deze categorie

Boert u dieren en hebt u voedermateriaal nodig? Bij Ducatillon Belgium, hebben we de beste voederproducten voor u geselecteerd. In ons assortiment vindt u waterbakken,voeders en korenmolens aangepast aan elk dier.

Lees meer

De drinkplaatsen

Drinkers zijn essentieel voor de goede hydratatie van uw dieren. Ze moeten worden aangepast aan hun behoeften.

Om de juiste drinkautomaat te kiezen, moet u rekening houden met het soort dier, de hoeveelheid water die nodig zal zijn voor uw vee, en de omstandigheden van uw drinksysteem.

U zult de voorkeur geven aan neuskommen voor melkkoeien, runderen, kalveren en waterbakken die beschermd zijn tegen eventuele schoppen van vee.

Voor paarden, schapen en lammeren wordt een drinkbak met constant waterniveau aanbevolen dankzij het vlottersysteem, dat de drinkbak automatisch vult als het waterpeil lager is.

De vogel en kleine dierenbakken kunnen er in verschillende vormen zijn. Zo zijn er flessendrinkers, automatische drinkers met drijvers, trogdrinkers met tanks. Voor kleine dieren zoals konijnen, hamsters en cavia's kunt u het beste drinkbakjes van klein formaat gebruiken.

Feeders

Ducatillon België heeft voor u een gamma voederbakken geselecteerd dat is aangepast aan uw behoeften en die van uw dieren.

Voor runderen en schapen kunt u het beste kiezen voor een open voederbak, die het voer van de grond houdt om vocht en schimmel in het voer te voorkomen. De open voederbak beschermt tegen de wind en geeft de dieren genoeg ruimte om te eten, terwijl voorkomen wordt dat ze in de voederbak klimmen.

U kunt er voer in doen zoals granen, pellets, gehakseld hooi of gefabriceerd voer.

Als u verschillende soorten voer in uw voederbak wilt kunnen combineren, kies dan voor een hybride voederbak die u de mogelijkheid biedt uw dieren hooi samen met pellets en granen aan te bieden. Zij hebben het voordeel dat zij sterk zijn en gemakkelijk verplaatsbaar.

Ze zijn echter niet geschikt om levensmiddelen tegen regen te beschermen en schimmelvorming van de levensmiddelen te voorkomen. In dat geval is het raadzaam om deze voederhuisjes tijdens regenachtige maanden naar een beschutte plaats te verplaatsen.

De graanmolens

De korenmolen wordt gebruikt om vast voedsel tot kleine stukjes te verkleinen door het te malen. Maïs, tarwe, rogge, gerst, haver, erwten, boekweit en bonen kunnen in de molen worden geplet of gemalen. Deze voeders zullen beter verteerbaar zijn voor uw dieren.

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, kunt u kiezen tussen een handmolen, geschikt voor kleine kuddes, of een elektrische molen, die tijd bespaart voor grotere kuddes. Een pletter is geschikt voor het pletten van granen of grote zaden voor paarden, schapen of koeien.

Terwijl een dorsmachine specifiek voor maïs is ontworpen. Het kan handmatig of automatisch zijn.