Filters

Price

€ 0,00 - € 135,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 500,00

Dimensie

Netten

Netten

Vogels moeten in een ruime en beschermde omgeving leven. Daarom heeft Ducatillon Belgium verschillende voliernetten geselecteerd die het best beantwoorden aan uw verwachtingen en aan de behoeften van uw vogels.

Categorie: Netten

Er zijn 20 producten.

20 Artikelen in deze categorie

Vogels moeten in een ruime en beschermde omgeving leven. Daarom heeft Ducatillon Belgium verschillende voliernetten geselecteerd die het best beantwoorden aan uw verwachtingen en aan de behoeften van uw vogels.

Lees meer

Wat is het doel van een net?

De belangrijkste functie van < strong>volièregaas is het beschermen van uw dieren tegen mogelijke roofdieren en ongedierte dat in de volière zou kunnen komen. Bovendien is een net bedoeld om te voorkomen dat uw dieren ontsnappen. Ten slotte kunt u uw netten gebruiken om uw fruitbomen te beschermen tegen ongedierte. De netten hebben een bescherming tegen ultraviolette stralen en zullen dus uw dieren of fruitbomen beschermen.

Welk volièrenet moet ik kiezen?

 

Het is belangrijk om twee aspecten in overweging te nemen. Ten eerste, voor welk vee heb je een net nodig, maar ook voor welke bescherming. Daarom is het belangrijk de soorten en maaswijdte van de netten te kennen.

Een net met mazen van 15 mm

Dit net is ideaal voor het fokken van mussen, eenden, ganzen. Hiermee kunt u uw leefruimte beschermen tegen verschillende soorten ongedierte die mogelijk naar binnen willen komen.

Een net met mazen van 22 mm

Dit net is ideaal voor het fokken van kwartels, jonge patrijzen of zelfs fazanten. Het zal u in staat stellen kleine vogels, vooral mussen, tegen te houden. Het kan ook worden gebruikt op uw moestuinen en fruitbomen om ze te beschermen tegen deze zelfde plagen.

Een net met mazen van 35 mm

Dit net is ideaal voor het fokken van kippen, patrijzen en fazanten. Hiermee kunt u ze beschermen tegen de verschillende roofdieren die ze tegen kunnen komen, en voorkomen dat ze ontsnappen.

Een net met mazen van 50 mm

Dit geknoopte net zal ideaal zijn voor uw boerderijen en het kweken van uw pluimvee, kraaien, duiven of zelfs eenden. Het zal de perfecte bondgenoot zijn om te voorkomen dat ongedierte uw dieren aanvalt.

Een net met mazen van 60 mm

Dit net is ideaal voor het fokken van pluimvee en fazanten. Ook zult u uw fruitbomen kunnen beschermen tegen diverse plagen zoals fazanten of andere soortgelijke soorten. Het is belangrijk dat u het gewicht van uw net kiest naar gelang van uw behoeften. Deze netten zijn ontworpen om de snavels van ongedierte en dieren op uw boerderij te weerstaan. Het zal ook doeltreffend zijn voor de bescherming van uw moestuin of uw fruitbomen. Bovendien zullen de netten door de behandeling met anti-UV-stralen langer meegaan. Inderdaad, de zon kan uw net aantasten en het zo verzwakken. De bescherming die deze behandeling biedt, zal deze aantasting voorkomen. Er zijn twee soorten gaas, vierkant of ruitvormig. Met de vierkante netten kunt u uw gewassen en dieren beschermen tegen allerlei ongedierte, zoals vossen, wezels, roofvogels, kraaien, of andere krachtige snavelsoorten. Met de Randmazige netten kunt u uw gewassen en dieren beschermen tegen alle soorten vogels, ongeacht hun grootte.