Filters

Price

€ 0,00 - € 315,00
Filters

Prijs

€ 20,00 - € 100,00

Merk

Materiaal

Een partij

Materiaal transport

Materiaal transport

Verplaats uw huisdieren gemakkelijk en veilig met ons assortiment draagzakken. Ducatillon biedt verschillende modellen aan, aangepast aan het type dier dat u wenst te vervoeren. Wij bieden transportkisten voor pluimvee en vogels, maar ook voor andere kleine dieren: konijnen, knaagdieren...

Wat is het doel van een transportkooi?

Als fokker kan het zijn dat u uw dieren om verschillende redenen moet verplaatsen. Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw dieren te vervoeren? Een transportkooi is een kooi of mand van voldoende grootte om uw vee of huisdieren in onder te brengen. Het is ook een ideale uitrusting voor fokkers die zich gemakkelijk willen kunnen verplaatsen en toch het comfort en de veiligheid van hun dieren willen...

Categorie: Materiaal transport

Er zijn 20 producten.

20 Artikelen in deze categorie

Verplaats uw huisdieren gemakkelijk en veilig met ons assortiment draagzakken. Ducatillon biedt verschillende modellen aan, aangepast aan het type dier dat u wenst te vervoeren. Wij bieden transportkisten voor pluimvee en vogels, maar ook voor andere kleine dieren: konijnen, knaagdieren...

Wat is het doel van een transportkooi?

Als fokker kan het zijn dat u uw dieren om verschillende redenen moet verplaatsen. Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw dieren te vervoeren? Een transportkooi is een kooi of mand van voldoende grootte om uw vee of huisdieren in onder te brengen. Het is ook een ideale uitrusting voor fokkers die zich gemakkelijk willen kunnen verplaatsen en toch het comfort en de veiligheid van hun dieren willen garanderen. De dieren worden gehuisvest in open, geventileerde kratten die comfortabel zijn voor de dieren en groot genoeg om hen in staat te stellen zich vrij te bewegen. Afhankelijk van de kist die u kiest, kunt u één of meer dieren vervoeren. Deze transportkisten zijn afsluitbaar om te voorkomen dat uw dieren ontsnappen en om ze veilig te houden. De transportkisten voor pluimvee en andere dieren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van verschillende materialen.

Onze verschillende kratten voor dierentransport

De kooien die wij aanbieden zijn geschikt voor het vervoer van pluimvee, maar ook andere vogels, wild en dieren van verschillende afmetingen, afhankelijk van de afmetingen van uw kooi. Om een kip of een ander dier te vervoeren, moet u beschikken over kwaliteitsuitrusting die optimale transportomstandigheden kan bieden. Als u onze catalogus bij Ducatillon doorbladert, zult u snel merken dat er een ruime keuze voor u is.

In ons gamma van kisten voor dierentransport, hebt u tot uw beschikking :

  • - Kooien voor pluimvee, duiven, konijnen en andere kleine dieren zoals knaagdieren
  • - De grotere zijn ontworpen voor het verplaatsen van ganzen, kalkoenen, geiten en lammeren
  • - U kunt ook kiezen voor kleine mandjes voor kwartels of kuikens
  • - Wij bieden kisten voor het vervoer van wild zoals fazanten of patrijzen en voor lokvogels
  • - Ten slotte vindt u in onze rubriek ook transportkratten voor honden, katten en andere huisdieren

Een transportkooi voor elk dier

Ons transportmateriaal voor huisdieren is verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de grootte van uw kooi kiezen naar gelang van het soort dier dat u wilt vervoeren en het aantal dieren. Als u meerdere dieren meeneemt, hebben sommige van onze manden meerdere compartimenten.

De meeste zijn geschikt voor kleine dieren. Daartoe behoren kippen, eenden, konijnen en knaagdieren. Grote transportboxen zijn handig voor grotere dieren zoals ganzen, kalkoenen, geiten, lammeren. Andere zijn klein om kwartels of duiven te herbergen. Deze transportkooien worden ook gebruikt voor de jacht. Jagers gebruiken ze om wild te vervoeren, zoals fazanten, patrijzen of lokvogels.

Kenmerken van de transportkooi

Onze transportuitrusting is gemaakt van kunststof of riet als u iets lichts en gemakkelijks wilt verplaatsen. Wij bieden ook aluminium manden aan voor extra stevigheid. Sommige van onze modellen zijn opvouwbaar voor extra gemak. Onze transportboxen zijn licht en hebben vooral veel openingen voor een perfecte ventilatie van uw dieren. Sommige modellen zijn verkrijgbaar met een vaste bodem. Voor nog meer gemak is er een deurtje bovenin de kooi en een opening aan de zijkant voor gemakkelijk in- en uitstappen. Sommige modellen hebben een handvat om de doos in de hand te houden bij verplaatsing. Ideaal voor jagers, de groene kleur van de speciaal voor lokvogels ontworpen kooien zal opgaan in zijn omgeving en onopgemerkt blijven tijdens de jacht.

Kom en ontdek ons assortiment kooien voor kippen en ander pluimvee, duivenmanden, opvouwbare transportkratten en rieten manden voor boerderijdieren en huisdieren.

Heb je een hond? Bekijk onze pagina gewijd aan hondenkratten.

Lees meer