Filters

Price

€ 0,00 - € 180,00
Filters

Prijs

€ 10,00 - € 130,00

Merk

Hoogte

Gaas omheining

Gaas omheining

Een afrasteringsnet is een essentieel stuk gereedschap voor veehouders die een ruimte voor hun dieren willen afbakenen en de veiligheid van hun vee willen garanderen.

Categorie: Gaas omheining

Er zijn 16 producten.

16 Artikelen in deze categorie

Een afrasteringsnet is een essentieel stuk gereedschap voor veehouders die een ruimte voor hun dieren willen afbakenen en de veiligheid van hun vee willen garanderen.

Lees meer

Waarom een afrasteringsnet gebruiken ?

Uw vee heeft voldoende buitenruimte nodig om zich vrij over uw terrein te kunnen bewegen. Om ze ten volle van deze comfortzone te laten genieten zonder het risico te lopen dat ze ontsnappen, is een beschermend net een doeltreffende oplossing. Het helpt niet alleen hun ruimte af te bakenen, maar het zorgt ook voor hun veiligheid door hen te beschermen tegen mogelijke roofdieren.

Als ze al doeltreffend blijken te zijn om uw dieren veilig te houden, zijn ze ook nuttig voor de bescherming van uw gewassen: moestuinen, boomgaarden en akkers, vooral tegen wilde zwijnen.

Welk afrasteringsnet moet ik gebruiken en voor welke dieren ?

Er zijn verschillende soorten afrasteringen voor dieren, die moeten worden aangepast aan het soort diersoort dat u houdt. Het soort gaas zal namelijk afhangen van de grootte van uw dieren. De mazen van de netten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, precies om u in staat te stellen de juiste afrastering voor de juiste dieren te kiezen. Als de mazen niet goed zijn aangepast, bestaat het risico dat het net niet doeltreffend zal zijn. Ook bestaat het risico dat uw dieren hun kop stoten of gewond raken als het niet geschikt is. Er moet ook rekening worden gehouden met de hoogte van de omheining, aangezien sommige dieren erover kunnen springen. Zo hebt u in onze catalogus de keuze volgens de diersoort: net voor kippen, konijnen, schapen, vogels …

Elektrische netten

Onder onze producten, hebben wij modellen van elektrische netten. Het schrikdraad weerhoudt roofdieren of dieren ervan te dicht bij de omheining te komen en dus de omheining niet binnen te dringen of juist te ontsnappen. Dit is een ideale oplossing om de infiltratie te voorkomen van ongedierte dat uw vee of gewassen aantast. Het elektrische net is verbonden met een elektriseerstation.

Onze verschillende beschermingsnetten

Ons gamma omvat verschillende modellen. Zij hebben alle het voordeel dat zij lang genoeg zijn om zich over een groot gebied uit te strekken, maar ook gemakkelijk en snel te installeren zijn. Naast onze afrasteringsnetten, bieden wij ook :

  • - Volièregaas: hiermee kunnen boomgaarden en moestuinen worden beschermd, met name tegen vogels. Zij zijn gemaakt van tegen UV-stralen behandelde garens en bestand tegen slechte weersomstandigheden. Ze zijn licht, kunnen worden gedemonteerd en maken het mogelijk grote oppervlakken te bestrijken. De breedte van onze mazen varieert van 15 mm tot 50 mm. Er zijn ook verschillende breedtes verkrijgbaar, afhankelijk van het te bedekken oppervlak.
  • - Het ringnet : het wordt ook wel mistnet genoemd. Het kan alleen worden gebruikt in gesloten ruimten zoals schuren om ontsnapte vogels te vangen. Het is onzichtbaar wanneer het geïnstalleerd is, wat het zeer doeltreffend maakt.