Filters

Prijs

€ 0,00 - € 2.260,00

Merk

Kleur

Nuttig

Show/hide more options

Dimensie

Materiaal

Soort annimals

Type mes

Ducatillon exclusiviteit

Jacht uitrusting

Jacht uitrusting

Bent u een jager die op zoek is naar de beste jagersuitrusting om u te vergezellen op uw jachtreizen? Ducatillon België heeft voor u geselecteerd een compleet assortiment covers, callers, messen, optische apparatuur, bagage en gevechtsstoelen.

Categorie: Jacht uitrusting

Er zijn 555 producten.

555 Artikelen in deze categorie

Bent u een jager die op zoek is naar de beste jagersuitrusting om u te vergezellen op uw jachtreizen? Ducatillon België heeft voor u geselecteerd een compleet assortiment covers, callers, messen, optische apparatuur, bagage en gevechtsstoelen.

Lees meer

Oproepen en bellers

Lichtgewicht, klein formaat accessoires, lokvogels, waarmee u het geluid van wilde dieren, wilde eenden, fazanten, wintertalingen kunt nabootsen zijn onmisbaar in uw rugzak. Oproepers doen een vogel vaker fysiek na om soortgelijke dieren aan te trekken.

Je zult blieken, lijsters, spreeuwen, kraaien als lokvogels kunnen vinden.
Wij bieden ook modellen van duiven, kraaien en wilde eenden met draaiende vleugels.

Bagage en opslag

Wanneer u uw jachtgeweren en accessoires niet gebruikt, moet u ze opbergen en schoonmaken. Hier bieden wij u een reeks van sterke kasten om uw wapens veilig op te bergen. Zij bieden plaats aan 4 tot 8 wapens en vizieren. U kunt kiezen voor een geweer- of jachtgeweerkoffer met slot.

U kunt uzelf uitrusten met een zwaard of sok voor geweer of rifle om uw wapen in het veld te kunnen bewaren voordat u het gebruikt. Dit accessoire past gemakkelijk in uw zak.

Cartridge riemen zijn een essentieel onderdeel van de jacht. In de vorm van een buidel of riem, heeft u uw munitie altijd bij de hand.

En voor het meenemen van kleinere spullen is een rugzak tussen 35 en 75 liter ideaal.

Snijgerei

Ducatillon België heeft voor u een assortiment opvouwbare en multifunctionele zakmessen geselecteerd, voor al uw buitenactiviteiten. Driebladige messen met een scherp lemmet, een zaagblad en een afstrijkmes zijn perfect voor de jacht. De overlevingsmessen zullen nuttig zijn voor de meer avontuurlijken. Met de ontvliesmessen kunt u uw wild gemakkelijk in stukken snijden zonder het te beschadigen.

Wij raden u aan een slijpsteen aan uw essentiële accessoires toe te voegen om altijd een scherp mes te hebben.

Geweer onderhoud en toebehoren

De Gun Grease and Oil is doeltreffend om uw geweren en jachtgeweren na gebruik in goede staat te houden. Voeg er reinigingsborstels of een complete reinigingsbox aan toe.

Om uw schietprestaties te verbeteren, kiest u uit ons assortiment heldere vizieren of red dot vizieren.

Auto uitrusting

Om te voorkomen dat uw auto vuil wordt op weg naar de jacht, moet u een achterbankhoes en een zittinghoes aanschaffen. U zult uw hond, uw wild en uw uitrusting zonder risico kunnen vervoeren!

Brandbeveiliging

Noise-cancelling helmen, anti-recoil grip sabot of recoil demper, alle middelen zijn goed om beschermd te zijn tijdens het schieten.

Vechtstoel

De gevechtsstoel maakt deel uit van de accessoires die nodig zijn voor de jacht in gevechten. Onze modellen zijn 55cm tot 80cm hoog in hout en opvouwbaar voor gemakkelijk transport.Een andere optie is de draaibare kuipstoel, waarmee u overal kunt zitten terwijl u tegelijkertijd uw spullen draagt.