Filters

Price

€ 0,00 - € 1.005,00
Filters

Prijs

€ 0,00 - € 700,00

Soort annimals

Materiaal

Verstelbare kooi

Verstelbare kooi

U wilt een kweek van kwartels, kuikens of patrijzen uitvoeren ? Ducatillon Belgium heeft voor u de kweek- en mestkooien geselecteerd die aangepast zijn aan uw behoeften. U heeft de keuze uit de grootte, het aantal compartimenten en het aantal verdiepingen.

Categorie: Verstelbare kooi

Er zijn 47 producten.

47 Artikelen in deze categorie

U wilt een kweek van kwartels, kuikens of patrijzen uitvoeren ? Ducatillon Belgium heeft voor u de kweek- en mestkooien geselecteerd die aangepast zijn aan uw behoeften. U heeft de keuze uit de grootte, het aantal compartimenten en het aantal verdiepingen.

Lees meer

Wat is een modulaire kooi?

Ontworpen voor kwartels, kuikens of zelfs patrijzen, onze kweek en mestkooien zijn allemaal modulair. Zij bieden u de mogelijkheid uw dieren in alle rust groot te brengen, aangezien zij speciaal zijn ontworpen voor hun comfort en gezondheid. Deze modulaire kooien zijn er namelijk in verschillende afmetingen, met verschillende compartimenten en met extra verdiepingen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

De voordelen van een modulaire kweekkooi:

Of het nu gaat om een mestkooi, een broedkooi of een kooi voor legkwartels, ze hebben allemaal meerdere voordelen.

In de eerste plaats is het belangrijk te vermelden dat onze modulaire kooien zijn uitgerust met kleine wieltjes, zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Onze evolutiekooien worden ook door fokkers geapprecieerd omdat ze met verschillende compartimenten worden geleverd. Door de verdeling van de kooien kan men één mannetje per compartiment plaatsen en dus een beter vruchtbaarheidscijfer hebben. Bovendien vermijdt deze oplossing gevechten tussen mannetjes. U zult ook merken dat elke sectie een grote deur heeft, waardoor u uw vogels eenvoudiger kunt hanteren, maar ook de compartimenten gemakkelijker kunt schoonmaken.

Daarnaast worden deze kooien allemaal geleverd met drink- en voedersystemen. De drinkbak met pipetten bieden u een perfecte hygiëne en water dat altijd helder zal blijven. De voeders zijn daarentegen uitgerust met een antilekrooster. Deze kooien zijn ook uitgerust met een bodemrooster dat uw dieren een perfect comfort biedt en de eieren zachtjes laat rollen dankzij de lichte helling. De uitneembare lade is gemaakt voor een grotere opslagcapaciteit.

Ten slotte, geheel gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben onze veranderende kweekkooien een superieure levensduur. Zij zullen u dus gedurende verscheidene jaren vergezellen.

Onze accessoires voor evoluerende kooien:

Bij Ducatillon vindt u ook perfect aangepaste accessoires voor onze modulaire kooien. De watertanks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om 4 liter, 8 liter of 20 liter, alles is beschikbaar en kan worden aangepast aan de kweekkooi die u wenst !