

Niet beschikbaar
Gewicht : 0.689kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Onze klanten kochten ook ...
Complete beschrijving
Je producten (fruit, groenten, champignons, vlees, vis, enz.) drogen om ze te bewaren en ze nieuwe smaken te geven, evenals tal van recepten om ze te gebruiken.
- 192 pagina's
- In het Frans
De Kleine Gids voor Gedroogde Producten is een complete handleiding om op een efficiënte en smakelijke manier je producten te drogen. Of je nu een kookliefhebber bent of een aanhanger van de vegetarische of veganistische levensstijl, deze conserveringsmethode wordt steeds populairder.
Met dit boek ontdek je hoe je de juiste voedseldroger kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Je leert ook verschillende technieken om een verscheidenheid aan producten te drogen, zoals fruit, groenten, champignons, vlees en vis.
Naast praktische tips staat De Kleine Gids voor Gedroogde Producten vol met heerlijke recepten waarmee je op creatieve en smakelijke wijze gebruik kunt maken van je gedroogde producten. Zo voeg je nieuwe smaken toe aan je gerechten en profiteer je van alle voedingsvoordelen van gedroogd voedsel.
Mis de kans niet om deze eeuwenoude conserveringsmethode te verkennen en nieuwe smaken te ontdekken met De Kleine Gids voor Gedroogde Producten.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Complete beschrijving
Je producten (fruit, groenten, champignons, vlees, vis, enz.) drogen om ze te bewaren en ze nieuwe smaken te geven, evenals tal van recepten om ze te gebruiken.
- 192 pagina's
- In het Frans
De Kleine Gids voor Gedroogde Producten is een complete handleiding om op een efficiënte en smakelijke manier je producten te drogen. Of je nu een kookliefhebber bent of een aanhanger van de vegetarische of veganistische levensstijl, deze conserveringsmethode wordt steeds populairder.
Met dit boek ontdek je hoe je de juiste voedseldroger kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Je leert ook verschillende technieken om een verscheidenheid aan producten te drogen, zoals fruit, groenten, champignons, vlees en vis.
Naast praktische tips staat De Kleine Gids voor Gedroogde Producten vol met heerlijke recepten waarmee je op creatieve en smakelijke wijze gebruik kunt maken van je gedroogde producten. Zo voeg je nieuwe smaken toe aan je gerechten en profiteer je van alle voedingsvoordelen van gedroogd voedsel.
Mis de kans niet om deze eeuwenoude conserveringsmethode te verkennen en nieuwe smaken te ontdekken met De Kleine Gids voor Gedroogde Producten.
Technische details
Technische details