

Niet beschikbaar
Gewicht : 1.500kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Onze klanten kochten ook ...
Gerelateerde producten
Complete beschrijving
Ideaal voor het koken van groenten, eieren, soepen, sauzen of het smelten van chocolade!
Pannenkoekenpan Ø18 cm: 2 L, 1500 g.
Pannenkoekenpan Ø20 cm: 3 L, 1740 g.
Materiaal: roestvrij staal.
Matte afwerking aan de buiten- en binnenkant.
Dikte van de zijkant 0,8 mm.
Dikte van de bodem, min 4,5 mm en max 7,5 mm.
Hoge kwaliteit, ontwerp, gebruiksvriendelijk en elegant.
Maatverdeling aan de binnenkant voor eenvoudige dosering.
Ergonomische handgrepen voor een stevige en evenwichtige grip.
Gegoten roestvrijstalen handgrepen en grepen.
Gietrand.
Drielaagse thermoradiante capsulebodem voor optimale warmteverdeling.
Glas- en roestvrijstalen deksel met gaatjes.
Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven.
Voor succesvol koken: Het voorverwarmen is erg belangrijk. Als je roestvrijstalen pan niet heet genoeg is, zal het kookoppervlak licht poreus zijn en zal het voedsel blijven plakken. Door het voorverwarmen wordt het kookoppervlak glad.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Gerelateerde producten
Complete beschrijving
Ideaal voor het koken van groenten, eieren, soepen, sauzen of het smelten van chocolade!
Pannenkoekenpan Ø18 cm: 2 L, 1500 g.
Pannenkoekenpan Ø20 cm: 3 L, 1740 g.
Materiaal: roestvrij staal.
Matte afwerking aan de buiten- en binnenkant.
Dikte van de zijkant 0,8 mm.
Dikte van de bodem, min 4,5 mm en max 7,5 mm.
Hoge kwaliteit, ontwerp, gebruiksvriendelijk en elegant.
Maatverdeling aan de binnenkant voor eenvoudige dosering.
Ergonomische handgrepen voor een stevige en evenwichtige grip.
Gegoten roestvrijstalen handgrepen en grepen.
Gietrand.
Drielaagse thermoradiante capsulebodem voor optimale warmteverdeling.
Glas- en roestvrijstalen deksel met gaatjes.
Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven.
Voor succesvol koken: Het voorverwarmen is erg belangrijk. Als je roestvrijstalen pan niet heet genoeg is, zal het kookoppervlak licht poreus zijn en zal het voedsel blijven plakken. Door het voorverwarmen wordt het kookoppervlak glad.
Technische details
Technische details