

Niet beschikbaar
Gewicht : 1.700kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Bereid heerlijke gerechten, bak, verwarm en sudder.
De kwalitatieve professionele koekenpan is ontworpen om je in staat te stellen je voedsel perfect te bereiden dankzij de driedubbele bodem die zorgt voor een uitstekende warmteverdeling.
De voordelen van deze koekenpan:
Voor een succesvolle bereiding is het essentieel om de pan goed voor te verwarmen. Je kunt controleren of de pan voldoende heet is door er een paar druppels water in te laten vallen. Als de druppels water koken, is de pan nog niet klaar. Als de druppels in talloze kleine druppeltjes uiteenspatten en over het oppervlak van de pan rollen, is dat het teken dat de pan klaar is om te koken.
Zodra de pan heet is, kun je indien nodig het vuur lager zetten en de te bereiden voedingsmiddelen toevoegen. Zorg ervoor dat de voedingsmiddelen aan beide zijden worden dichtgeschroeid zonder aan de pan te kleven. Als de voedingsmiddelen vastkleven, wacht dan even voordat je ze omdraait om de andere kant dicht te schroeien. Zodra beide zijden zijn dichtgeschroeid, kun je het vuur lager zetten om de bereiding te voltooien.
Als je je steak wilt begeleiden met een saus, kun je de pan deglaceren met wat warm water. De sappen van het koken zullen gemakkelijk loskomen, zodat je je saus naar wens kunt bereiden.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Complete beschrijving
Bereid heerlijke gerechten, bak, verwarm en sudder.
De kwalitatieve professionele koekenpan is ontworpen om je in staat te stellen je voedsel perfect te bereiden dankzij de driedubbele bodem die zorgt voor een uitstekende warmteverdeling.
De voordelen van deze koekenpan:
Voor een succesvolle bereiding is het essentieel om de pan goed voor te verwarmen. Je kunt controleren of de pan voldoende heet is door er een paar druppels water in te laten vallen. Als de druppels water koken, is de pan nog niet klaar. Als de druppels in talloze kleine druppeltjes uiteenspatten en over het oppervlak van de pan rollen, is dat het teken dat de pan klaar is om te koken.
Zodra de pan heet is, kun je indien nodig het vuur lager zetten en de te bereiden voedingsmiddelen toevoegen. Zorg ervoor dat de voedingsmiddelen aan beide zijden worden dichtgeschroeid zonder aan de pan te kleven. Als de voedingsmiddelen vastkleven, wacht dan even voordat je ze omdraait om de andere kant dicht te schroeien. Zodra beide zijden zijn dichtgeschroeid, kun je het vuur lager zetten om de bereiding te voltooien.
Als je je steak wilt begeleiden met een saus, kun je de pan deglaceren met wat warm water. De sappen van het koken zullen gemakkelijk loskomen, zodat je je saus naar wens kunt bereiden.
Technische details
Technische details