

Niet beschikbaar
Gewicht : 0.810kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Gerelateerde producten
Complete beschrijving
Bereid heerlijke gerechten, kook, verwarm en sudder.
U zult het koken van uw voedsel kunnen controleren dankzij de drievoudige bodem van roestvrij staal/aluminium/roestvrij staal die een uitstekende verspreiding van de warmte mogelijk maakt.
Al uw gerechten zullen op dezelfde snelheid koken, voor een homogene bereiding.
Alle branders inclusief inductie.
Handgreep van bakeliet.
Dit fornuis is compleet:
- referentie 309.3090. Kookpan Ø.14 cm.
- referentie 309.3095. Steelpan Ø.16 cm.
- referentie 309.3100. steelpan Ø.18 cm.
- referentie 309.3105. steelpan Ø.20 cm.
- referentie 309.3125. steelpan 16 cm + 18 cm + 20 cm Ø.
- referentie 309.3110. Steelpan + deksel Ø.20 cm
- referentie 309.3115. Steelpan + deksel Ø.24 cm.
Het roestvrij stalen kookmateriaal is perfect anti-aanbak, mits correct gebruik.
Het is zeker een van de beste investeringen in de keuken omdat het extreem duurzaam is.
Bovendien zorgt het voor een perfect gezonde bereiding van uw voedsel.
Voor succesvol koken is voorverwarmen cruciaal. Als de pan niet heet genoeg is, blijft het voedsel plakken.
Door uw pan geleidelijk maximaal voor te verwarmen, wordt uw kookoppervlak perfect anti-aanbak.
Om te controleren of uw pan heet genoeg is, doet u er gewoon een paar druppels water in.
Als de waterdruppels beginnen te koken, is de pan niet klaar.
Als de druppels uiteen spatten in een massa druppels die van het oppervlak van de pan rollen, is de pan klaar om te koken.
Dan kunt u het vuur lager zetten als uw voedsel geen hoog vuur nodig heeft. Voeg het te koken voedsel toe.
Zodra het voedsel is dichtgeschroeid, mag het niet aan de pan blijven plakken. Als het wel plakt, is het niet dichtgeschroeid, dus dring niet aan.
Wacht dus even voordat u het probeert om te draaien om de andere kant dicht te schroeien.
Als beide kanten zijn dichtgeschroeid, kunt u het vuur lager zetten om de bereiding af te maken.
Wilt u uw biefstuk met een saus serveren? Gewoon afblussen met een beetje heet water.
De sappen van het kookproces zullen heel gemakkelijk loskomen en u kunt dan uw saus bereiden zoals u wilt.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Gerelateerde producten
Complete beschrijving
Bereid heerlijke gerechten, kook, verwarm en sudder.
U zult het koken van uw voedsel kunnen controleren dankzij de drievoudige bodem van roestvrij staal/aluminium/roestvrij staal die een uitstekende verspreiding van de warmte mogelijk maakt.
Al uw gerechten zullen op dezelfde snelheid koken, voor een homogene bereiding.
Alle branders inclusief inductie.
Handgreep van bakeliet.
Dit fornuis is compleet:
- referentie 309.3090. Kookpan Ø.14 cm.
- referentie 309.3095. Steelpan Ø.16 cm.
- referentie 309.3100. steelpan Ø.18 cm.
- referentie 309.3105. steelpan Ø.20 cm.
- referentie 309.3125. steelpan 16 cm + 18 cm + 20 cm Ø.
- referentie 309.3110. Steelpan + deksel Ø.20 cm
- referentie 309.3115. Steelpan + deksel Ø.24 cm.
Het roestvrij stalen kookmateriaal is perfect anti-aanbak, mits correct gebruik.
Het is zeker een van de beste investeringen in de keuken omdat het extreem duurzaam is.
Bovendien zorgt het voor een perfect gezonde bereiding van uw voedsel.
Voor succesvol koken is voorverwarmen cruciaal. Als de pan niet heet genoeg is, blijft het voedsel plakken.
Door uw pan geleidelijk maximaal voor te verwarmen, wordt uw kookoppervlak perfect anti-aanbak.
Om te controleren of uw pan heet genoeg is, doet u er gewoon een paar druppels water in.
Als de waterdruppels beginnen te koken, is de pan niet klaar.
Als de druppels uiteen spatten in een massa druppels die van het oppervlak van de pan rollen, is de pan klaar om te koken.
Dan kunt u het vuur lager zetten als uw voedsel geen hoog vuur nodig heeft. Voeg het te koken voedsel toe.
Zodra het voedsel is dichtgeschroeid, mag het niet aan de pan blijven plakken. Als het wel plakt, is het niet dichtgeschroeid, dus dring niet aan.
Wacht dus even voordat u het probeert om te draaien om de andere kant dicht te schroeien.
Als beide kanten zijn dichtgeschroeid, kunt u het vuur lager zetten om de bereiding af te maken.
Wilt u uw biefstuk met een saus serveren? Gewoon afblussen met een beetje heet water.
De sappen van het kookproces zullen heel gemakkelijk loskomen en u kunt dan uw saus bereiden zoals u wilt.
Technische details
Technische details