Boek: Maladies Des Volailles (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 1.332kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Boek Pluimveeziekten
In deze derde editie biedt dierenarts Didier Villate, een erkende specialist op het gebied van pluimvee, een referentiewerk over de ziekten die pluimveehouderijen treffen.
De meeste bekende aandoeningen bij pluimvee, zoals kippen, hanen, kalkoenen, parelhoenders, ganzen en eenden, worden behandeld. Het hoofdstuk over anatomie en dissectie, de basis voor het opsporen van ziekten, benadrukt de praktische kant van dit 570 pagina's tellende boek. De iconografie (265 foto's, 115 schema's) en de modulaire presentatie vergemakkelijken het raadplegen ervan. De terugkeer naar een voeding die uitsluitend plantaardig is, is een positieve ontwikkeling voor het verminderen van pathologische risico's. Evenzo heeft het verbod op bepaalde voedseladditieven een grote stap voorwaarts gezet op het gebied van hygiëne. We hopen dan ook dat dit boek nuttig kan zijn voor de actoren in de pluimveesector, producenten, technici, studenten en dierenartsen, om bij het verschijnen van de eerste symptomen van een ziekte de gezondheidsproblemen te identificeren en te weten hoe te reageren om het ergste te voorkomen.
Kenmerken van het boek Pluimveeziekten:
- Titel: Boek Pluimveeziekten
- Auteur: Didier Villate
- Taal: Frans
- Aantal pagina's: 570
- Iconografie: 265 foto's, 115 schema's
Dit boek is een complete gids over de ziekten van pluimvee. Het behandelt verschillende aandoeningen bij kippen, hanen, kalkoenen, parelhoenders, ganzen en eenden. Dankzij het hoofdstuk over anatomie en dissectie kunnen ziekten al bij de eerste symptomen worden opgespoord. Met zijn 570 pagina's, talrijke foto's en schema's is het gemakkelijk te raadplegen en te gebruiken. Bovendien benadrukt het boek het belang van een plantaardig dieet en het verbod op bepaalde voedseladditieven om pathologische risico's te voorkomen. Of je nu producent, technicus, student of dierenarts bent, dit boek zal een waardevol instrument zijn om gezondheidsproblemen te identificeren en snel te reageren.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 263.0059.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
Boek Pluimveeziekten
In deze derde editie biedt dierenarts Didier Villate, een erkende specialist op het gebied van pluimvee, een referentiewerk over de ziekten die pluimveehouderijen treffen.
De meeste bekende aandoeningen bij pluimvee, zoals kippen, hanen, kalkoenen, parelhoenders, ganzen en eenden, worden behandeld. Het hoofdstuk over anatomie en dissectie, de basis voor het opsporen van ziekten, benadrukt de praktische kant van dit 570 pagina's tellende boek. De iconografie (265 foto's, 115 schema's) en de modulaire presentatie vergemakkelijken het raadplegen ervan. De terugkeer naar een voeding die uitsluitend plantaardig is, is een positieve ontwikkeling voor het verminderen van pathologische risico's. Evenzo heeft het verbod op bepaalde voedseladditieven een grote stap voorwaarts gezet op het gebied van hygiëne. We hopen dan ook dat dit boek nuttig kan zijn voor de actoren in de pluimveesector, producenten, technici, studenten en dierenartsen, om bij het verschijnen van de eerste symptomen van een ziekte de gezondheidsproblemen te identificeren en te weten hoe te reageren om het ergste te voorkomen.
Kenmerken van het boek Pluimveeziekten:
- Titel: Boek Pluimveeziekten
- Auteur: Didier Villate
- Taal: Frans
- Aantal pagina's: 570
- Iconografie: 265 foto's, 115 schema's
Dit boek is een complete gids over de ziekten van pluimvee. Het behandelt verschillende aandoeningen bij kippen, hanen, kalkoenen, parelhoenders, ganzen en eenden. Dankzij het hoofdstuk over anatomie en dissectie kunnen ziekten al bij de eerste symptomen worden opgespoord. Met zijn 570 pagina's, talrijke foto's en schema's is het gemakkelijk te raadplegen en te gebruiken. Bovendien benadrukt het boek het belang van een plantaardig dieet en het verbod op bepaalde voedseladditieven om pathologische risico's te voorkomen. Of je nu producent, technicus, student of dierenarts bent, dit boek zal een waardevol instrument zijn om gezondheidsproblemen te identificeren en snel te reageren.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 263.0059.