La Cuisine Des Chasseurs (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.700kg

Beschrijving

La Cuisine Des Chasseurs.

Michel Carrère, chef-kok in het Hôtel de France in Saint-Justin in de Landes, deelt zijn passie voor wild aan de hand van 50 recepten, allemaal...

La Cuisine Des Chasseurs (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 20,00

Gewicht : 0.700kg

€ 20,00

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De Jachtkeuken

Michel Carrère, chef-kok van L'Hôtel de France in Saint-Justin in Les Landes, deelt zijn passie voor wild met 50 geïllustreerde recepten, ingedeeld per wildsoort:

Kenmerken:

Met veren (kwartel, fazant, patrijs, eend, houtsnip, duif, lijster, leeuwerik).

Met vacht (konijn, haas, ree, wild zwijn, hert)

Tussen de pagina's worden sfeerfoto's van de jacht geplaatst.

Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit Les Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.

Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif!

De foto's zijn gemaakt door Patrick Blan.

128 pagina's.

In het Frans.

Technische details

Referentie
286.3040.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De Jachtkeuken

Michel Carrère, chef-kok van L'Hôtel de France in Saint-Justin in Les Landes, deelt zijn passie voor wild met 50 geïllustreerde recepten, ingedeeld per wildsoort:

Kenmerken:

Met veren (kwartel, fazant, patrijs, eend, houtsnip, duif, lijster, leeuwerik).

Met vacht (konijn, haas, ree, wild zwijn, hert)

Tussen de pagina's worden sfeerfoto's van de jacht geplaatst.

Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit Les Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.

Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif!

De foto's zijn gemaakt door Patrick Blan.

128 pagina's.

In het Frans.

Technische details

Technische details

Referentie
286.3040.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com