Taal:
Mandje
0
Boek: Feestspellen - Koken en Smaken
Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 22,00
Gewicht : 0.240kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.9395.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
Boek: Feestelijk wild - Keuken en smaken: Truffels, foie gras, champagne, champignons, enz. begeleiden het wild om elegante, krachtige en verfijnde recepten voor feestelijke gelegenheden aan te bieden. Een veertigtal recepten, klassiek of origineel van klein of groot kerstwild (eend, fazant, wild zwijn, hinde), gestoofd, geroosterd, gefileerd en zelfs in hapjes of op canapés.De auteur:Michel Dublanche, advocaat uit Toulouse, is ook een ervaren gastronoom en gepassioneerd jager.96 pagina's.Paperback.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.9395.