Cuisine Au Fil Des Saisons (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.390kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Koken volgens de seizoenen
De sleutel tot het creëren van een menu? Het afstemmen op het seizoen, natuurlijk! Zelfs als de marktkramen het hele jaar door overvloedig zijn, zelfs als bijna alle producten voor ons beschikbaar zijn zonder dat we ernaar hoeven te zoeken... Het kiezen van de mooiste, meest smaakvolle en goedkoopste groenten en fruit op de markt is een smakelijke, economische en ecologische keuze! Vlees en vis, kaas, kruiden hebben ook hun seizoen, hoewel deze kenmerken vandaag de dag minder duidelijk zijn.
Op deze pagina's vind je een culinaire kalender die meegaat met de seizoenen, maar ook met de wensen, tussen klassieke recepten, streekgerechten of gerechten van elders, een slimme en smakelijke keuken, van voorgerecht tot dessert, om je te inspireren. Probeer deze heerlijke clafoutis met gedroogde abrikozen en hazelnoten voor de herfst, deze geroosterde mandarijnen met honing en olijfolie of deze groene kiwi sorbet in de winter...
124 trendy ideeën. Een groot boek voor alle smaken. Een luchtige lay-out, gedetailleerde en toegankelijke recepten, overvloedig geïllustreerd om je het water in de mond te laten lopen en je te begeleiden bij de bereidingen. Een zeer breed scala aan recepten om aan al je wensen en fantasieën te voldoen, aangevuld met handige tips en knipoogjes die de keuken vrolijk en levendig maken.
120 pagina's.
In het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 283.3170.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
Koken volgens de seizoenen
De sleutel tot het creëren van een menu? Het afstemmen op het seizoen, natuurlijk! Zelfs als de marktkramen het hele jaar door overvloedig zijn, zelfs als bijna alle producten voor ons beschikbaar zijn zonder dat we ernaar hoeven te zoeken... Het kiezen van de mooiste, meest smaakvolle en goedkoopste groenten en fruit op de markt is een smakelijke, economische en ecologische keuze! Vlees en vis, kaas, kruiden hebben ook hun seizoen, hoewel deze kenmerken vandaag de dag minder duidelijk zijn.
Op deze pagina's vind je een culinaire kalender die meegaat met de seizoenen, maar ook met de wensen, tussen klassieke recepten, streekgerechten of gerechten van elders, een slimme en smakelijke keuken, van voorgerecht tot dessert, om je te inspireren. Probeer deze heerlijke clafoutis met gedroogde abrikozen en hazelnoten voor de herfst, deze geroosterde mandarijnen met honing en olijfolie of deze groene kiwi sorbet in de winter...
124 trendy ideeën. Een groot boek voor alle smaken. Een luchtige lay-out, gedetailleerde en toegankelijke recepten, overvloedig geïllustreerd om je het water in de mond te laten lopen en je te begeleiden bij de bereidingen. Een zeer breed scala aan recepten om aan al je wensen en fantasieën te voldoen, aangevuld met handige tips en knipoogjes die de keuken vrolijk en levendig maken.
120 pagina's.
In het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 283.3170.