Le Chevreuil, Cuisine Et Saveurs (in het Frans)

Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.

Gewicht : 0.235kg

Beschrijving

p�tes, rillettes et compagnie...

Le Chevreuil, Cuisine Et Saveurs (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 22,00

Gewicht : 0.235kg

€ 22,00

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Het boek: Het eerste werk dat uitsluitend gewijd is aan het koken met herten. Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten, om de meest gracieuze van de grote dieren van onze bossen te bereiden: sauzen en marinades pasta, rillettes en hertenvlees slachtafval. De auteur:Jacques RederReizende jager, Jacques Reder heeft een twintigtal landen bezocht op zoek naar wild van allerlei soorten. Als hij zijn wapens en bagage neerlegt, kookt hij graag herten met verbeelding en talent.Publicatie :2007Formaat :15 x 23 cmBeschrijving : Paperback, 96 pagina's.

Technische details

Referentie
999.2086.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

Het boek: Het eerste werk dat uitsluitend gewijd is aan het koken met herten. Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten, om de meest gracieuze van de grote dieren van onze bossen te bereiden: sauzen en marinades pasta, rillettes en hertenvlees slachtafval. De auteur:Jacques RederReizende jager, Jacques Reder heeft een twintigtal landen bezocht op zoek naar wild van allerlei soorten. Als hij zijn wapens en bagage neerlegt, kookt hij graag herten met verbeelding en talent.Publicatie :2007Formaat :15 x 23 cmBeschrijving : Paperback, 96 pagina's.

Technische details

Technische details

Referentie
999.2086.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com