Taal:
Mandje
0
Le Chevreuil, Cuisine Et Saveurs (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 22,00
Gewicht : 0.235kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.2086.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
Het boek: Het eerste werk dat uitsluitend gewijd is aan het koken met herten. Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten, om de meest gracieuze van de grote dieren van onze bossen te bereiden: sauzen en marinades pasta, rillettes en hertenvlees slachtafval. De auteur:Jacques RederReizende jager, Jacques Reder heeft een twintigtal landen bezocht op zoek naar wild van allerlei soorten. Als hij zijn wapens en bagage neerlegt, kookt hij graag herten met verbeelding en talent.Publicatie :2007Formaat :15 x 23 cmBeschrijving : Paperback, 96 pagina's.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.2086.