Boek : Eaux De Vie Et Gibiers (in het Frans)

Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.

Gewicht : 0.235kg

Beschrijving

Ontdek ons product Boek : Eaux De Vie Et Gibiers.

Het boek:
Een verstandige keuze van traditionele en originele recepten aangevuld met armagnac, whisky,...

Boek : Eaux De Vie Et Gibiers (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 21,99

Gewicht : 0.235kg

€ 21,99

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Het boek: Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten met armagnac, whisky, rum, fijne champagne, cognac, marc de Bourgogne, pastis, enz... Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten met Armagnac, whisky, rum, fijne champagne, cognac, marc de Bourgogne, pastis, enz.: leeuweriken, lijsters, fazanten, patrijzen, goudhoenders, houtsnip, watersnippen, plevieren, eenden, konijnen, hazen, reeën, everzwijnen...De auteur :Hubert Lebaudy - Jager en gastronoom, Hubert Lebaudy, door zijn huwelijk met Florence Castarède, de zesde generatie van de Castarède familie, ontdekte Armagnac, "deze zo verleidelijke 'brandy' die de zintuigen prikkelt in menselijke doses en doodt als hij wordt misbruikt" en die hij op grote schaal gebruikt bij de bereiding van zijn wild.96 pagina's

Technische details

Referentie
999.5467.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

Het boek: Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten met armagnac, whisky, rum, fijne champagne, cognac, marc de Bourgogne, pastis, enz... Een oordeelkundige keuze van traditionele en originele recepten met Armagnac, whisky, rum, fijne champagne, cognac, marc de Bourgogne, pastis, enz.: leeuweriken, lijsters, fazanten, patrijzen, goudhoenders, houtsnip, watersnippen, plevieren, eenden, konijnen, hazen, reeën, everzwijnen...De auteur :Hubert Lebaudy - Jager en gastronoom, Hubert Lebaudy, door zijn huwelijk met Florence Castarède, de zesde generatie van de Castarède familie, ontdekte Armagnac, "deze zo verleidelijke 'brandy' die de zintuigen prikkelt in menselijke doses en doodt als hij wordt misbruikt" en die hij op grote schaal gebruikt bij de bereiding van zijn wild.96 pagina's

Technische details

Technische details

Referentie
999.5467.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com