

Niet beschikbaar
Gewicht : 0.372kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Ontdek een ruime keuze aan fruit-, groente- en zelfs bloemenconfituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten dankzij dit boek van Jacques Bernadou.
- 500 recepten voor confituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten
- 288 pagina's culinaire inspiratie
- Franse taal voor een beter begrip
Trakteer jezelf op een unieke smaakervaring met deze heerlijke confituren en gelei. Of je nu houdt van fruitige smaken, groentemengsels of zelfs bloemige aroma's, je zult zeker je geluk vinden tussen de 500 recepten die Jacques Bernadou aanbiedt.
Dit boek van 288 pagina's zal je stap voor stap begeleiden bij het maken van je eigen confituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten. Je vindt er tips en trucs om al je bereidingen zeker te laten slagen.
In het Frans is dit boek toegankelijk voor alle kookliefhebbers, of ze nu beginners of gevorderden zijn. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in het avontuur van zelfgemaakte confituur en je dierbaren te verwennen met authentieke en smakelijke smaken.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Complete beschrijving
Ontdek een ruime keuze aan fruit-, groente- en zelfs bloemenconfituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten dankzij dit boek van Jacques Bernadou.
- 500 recepten voor confituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten
- 288 pagina's culinaire inspiratie
- Franse taal voor een beter begrip
Trakteer jezelf op een unieke smaakervaring met deze heerlijke confituren en gelei. Of je nu houdt van fruitige smaken, groentemengsels of zelfs bloemige aroma's, je zult zeker je geluk vinden tussen de 500 recepten die Jacques Bernadou aanbiedt.
Dit boek van 288 pagina's zal je stap voor stap begeleiden bij het maken van je eigen confituren, gelei, compotes, marmelades, geconfijt fruit of ingeblikte vruchten. Je vindt er tips en trucs om al je bereidingen zeker te laten slagen.
In het Frans is dit boek toegankelijk voor alle kookliefhebbers, of ze nu beginners of gevorderden zijn. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in het avontuur van zelfgemaakte confituur en je dierbaren te verwennen met authentieke en smakelijke smaken.
Technische details
Technische details