DVD : Vlees in 12 recepten

Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.

Gewicht : 0.120kg

Beschrijving

Ontdek ons product Dvd: vlees in 12 recepten.

In het Frans.

DVD : Vlees in 12 recepten

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 14,99

Gewicht : 0.120kg

€ 14,99

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

DVD : Vlees in 12 recepten : met :- recepten voor sauzen en garnituren- Wijntips- bereiding en kooktijd- geweldige recepten met alleen gewone gebruiksvoorwerpen en ingrediëntenN°1 Rundsfilet met kleine geconfijte ui (3'25'')N°2 Gesneden kalfsvlees met dragon (5'25'')N°3 Zwijnstoofpot met Cahors-wijn (4'30'')N°4 Mignon van zwijn met zoetzure saus (4')N°5 Tournedos met morilles en smeltende appels (5')N°6 Cordon-bleu koteletten, verse noedels met basilicum (3'50'')N°7 Kalfsfricassee met cantharellen (3'50'')N°8 Kalfsloempiaatjes (4'30'')N°9 Gesneden Hongaars rundvlees, mozaïekrijst ( 5'45'')N°10 Shepherd's shoulder of lamb (3'10'')N°11 Provençaalse gemarineerde lamskoteletten (3'50'')N°12 Lam hazelnoten met aubergines (4'15'')Binnenin een receptenboekjeEenvoudige methode! Kies een recept uit het boekje. Bekijk in uw woonkamer het gekozen recept. In uw keuken, maak het recept met behulp van het boekje, het is gemakkelijk omdat het recept geen geheimen meer voor u heeft.Culinair adviseur: chef-kok Jean-Claude Vial, chef saucier, leraar

Technische details

Referentie
999.5501.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

DVD : Vlees in 12 recepten : met :- recepten voor sauzen en garnituren- Wijntips- bereiding en kooktijd- geweldige recepten met alleen gewone gebruiksvoorwerpen en ingrediëntenN°1 Rundsfilet met kleine geconfijte ui (3'25'')N°2 Gesneden kalfsvlees met dragon (5'25'')N°3 Zwijnstoofpot met Cahors-wijn (4'30'')N°4 Mignon van zwijn met zoetzure saus (4')N°5 Tournedos met morilles en smeltende appels (5')N°6 Cordon-bleu koteletten, verse noedels met basilicum (3'50'')N°7 Kalfsfricassee met cantharellen (3'50'')N°8 Kalfsloempiaatjes (4'30'')N°9 Gesneden Hongaars rundvlees, mozaïekrijst ( 5'45'')N°10 Shepherd's shoulder of lamb (3'10'')N°11 Provençaalse gemarineerde lamskoteletten (3'50'')N°12 Lam hazelnoten met aubergines (4'15'')Binnenin een receptenboekjeEenvoudige methode! Kies een recept uit het boekje. Bekijk in uw woonkamer het gekozen recept. In uw keuken, maak het recept met behulp van het boekje, het is gemakkelijk omdat het recept geen geheimen meer voor u heeft.Culinair adviseur: chef-kok Jean-Claude Vial, chef saucier, leraar

Technische details

Technische details

Referentie
999.5501.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com