Les Bonnes Confitures D'Autrefois Et D'Aujourd'hui (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.497kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
De goede jam van vroeger en nu
Jam is altijd beschouwd als het summum van lekkernijen, zowel voor jong als oud. In dit boek getiteld "De goede jam van vroeger en nu" onthult Vincent de Pommeraye de geheimen van onze grootmoeders als het gaat om traditionele recepten. Maar hij stopt daar niet, hij biedt ons ook meer eigentijdse recepten aan, met exotisch fruit en gedurfde combinaties die onverwachte smaken onthullen.
Gevarieerde en slimme recepten
Dit boek bevat meer dan 80 jamrecepten, elk aangevuld met handige tips en trucs om ze zeker te laten slagen. U vindt er essentiële adviezen voor het kiezen van uw ingrediënten, evenals informatie over het koken, inblikken en bewaren van deze heerlijke schatten. Het boek is ook prachtig geïllustreerd met kleurentekeningen van Christophe Esnault.
Gun uzelf dit onmisbare boek voor alle jamliefhebbers, verkrijgbaar in het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 277.3050.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
De goede jam van vroeger en nu
Jam is altijd beschouwd als het summum van lekkernijen, zowel voor jong als oud. In dit boek getiteld "De goede jam van vroeger en nu" onthult Vincent de Pommeraye de geheimen van onze grootmoeders als het gaat om traditionele recepten. Maar hij stopt daar niet, hij biedt ons ook meer eigentijdse recepten aan, met exotisch fruit en gedurfde combinaties die onverwachte smaken onthullen.
Gevarieerde en slimme recepten
Dit boek bevat meer dan 80 jamrecepten, elk aangevuld met handige tips en trucs om ze zeker te laten slagen. U vindt er essentiële adviezen voor het kiezen van uw ingrediënten, evenals informatie over het koken, inblikken en bewaren van deze heerlijke schatten. Het boek is ook prachtig geïllustreerd met kleurentekeningen van Christophe Esnault.
Gun uzelf dit onmisbare boek voor alle jamliefhebbers, verkrijgbaar in het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 277.3050.