Les Bonnes Confitures D'Autrefois Et D'Aujourd'hui (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.497kg

Beschrijving

Les Bonnes Confitures D'Autrefois Et D'Aujourd'hui.

Confituren zijn altijd al de ultieme delicatessen voor jong en oud geweest. Ook onze grootmoeders hebben bij de ontwikkeling...

Les Bonnes Confitures D'Autrefois Et D'Aujourd'hui (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 15,90

Gewicht : 0.497kg

€ 15,90

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De goede jam van vroeger en nu

Jam is altijd beschouwd als het summum van lekkernijen, zowel voor jong als oud. In dit boek getiteld "De goede jam van vroeger en nu" onthult Vincent de Pommeraye de geheimen van onze grootmoeders als het gaat om traditionele recepten. Maar hij stopt daar niet, hij biedt ons ook meer eigentijdse recepten aan, met exotisch fruit en gedurfde combinaties die onverwachte smaken onthullen.

Gevarieerde en slimme recepten

Dit boek bevat meer dan 80 jamrecepten, elk aangevuld met handige tips en trucs om ze zeker te laten slagen. U vindt er essentiële adviezen voor het kiezen van uw ingrediënten, evenals informatie over het koken, inblikken en bewaren van deze heerlijke schatten. Het boek is ook prachtig geïllustreerd met kleurentekeningen van Christophe Esnault.

Gun uzelf dit onmisbare boek voor alle jamliefhebbers, verkrijgbaar in het Frans.

Technische details

Referentie
277.3050.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De goede jam van vroeger en nu

Jam is altijd beschouwd als het summum van lekkernijen, zowel voor jong als oud. In dit boek getiteld "De goede jam van vroeger en nu" onthult Vincent de Pommeraye de geheimen van onze grootmoeders als het gaat om traditionele recepten. Maar hij stopt daar niet, hij biedt ons ook meer eigentijdse recepten aan, met exotisch fruit en gedurfde combinaties die onverwachte smaken onthullen.

Gevarieerde en slimme recepten

Dit boek bevat meer dan 80 jamrecepten, elk aangevuld met handige tips en trucs om ze zeker te laten slagen. U vindt er essentiële adviezen voor het kiezen van uw ingrediënten, evenals informatie over het koken, inblikken en bewaren van deze heerlijke schatten. Het boek is ook prachtig geïllustreerd met kleurentekeningen van Christophe Esnault.

Gun uzelf dit onmisbare boek voor alle jamliefhebbers, verkrijgbaar in het Frans.

Technische details

Technische details

Referentie
277.3050.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com