Taal:
Mandje
0
DVD: Vis in 12 recepten
Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 14,99
Gewicht : 0.110kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.5500.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
DVD : Vis in 12 recepten : met :- recepten voor sauzen en garnituren- wijntips- bereiding en kooktijd- geweldige recepten met alleen gewone gebruiksvoorwerpen en ingrediëntenN°1 Zeebaarsfilets met spinazie (4')Nr. 2 Wijting (4'40'')N°3 Forel in Riesling (6'40'')N°4 Schorpioenvisfilets met basilicum (4'15'')N°5 St. Pierre filets met broccoli (2'25'')N°6 Forelfilets met juliena's (3'30'')N°7 Geroosterde zeeduivelstaarten met Maltese saus (5'15'')N°8 Heilbotfilets gestoofd met oesterzwammen (3'20'')N°9 Filets van schorpioenvis met banyuls (4'10'')N°10 Kabeljauwfilets met avocadocrème (4'55'')N°11 Zeeduivel portemonnee met knapperige groenten (5'20'')N°12 Zeebrasemfilets met kruiden (4'40'')Binnenin een receptenboekjeEenvoudige methode! Kies een recept uit het boekje. Bekijk in uw woonkamer het gekozen recept. In uw keuken, maak het recept met behulp van het boekje, het is gemakkelijk omdat het recept geen geheimen meer voor u heeft.Culinair adviseur: chef-kok Jean-Claude Vial, chef saucier, leraar
Technische details
Technische details
- Referentie
- 999.5500.