DVD: Vis in 12 recepten

Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.

Gewicht : 0.110kg

Beschrijving

Ontdek ons product Dvd : vissen in 12 recepten.

met:
- recepten voor sauzen en toppings
- wijntips
- de duur...

DVD: Vis in 12 recepten

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving
Vertrek uit onze magazijnen binnen 15 dagen.
€ 14,99

Gewicht : 0.110kg

€ 14,99

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

DVD : Vis in 12 recepten : met :- recepten voor sauzen en garnituren- wijntips- bereiding en kooktijd- geweldige recepten met alleen gewone gebruiksvoorwerpen en ingrediëntenN°1 Zeebaarsfilets met spinazie (4')Nr. 2 Wijting (4'40'')N°3 Forel in Riesling (6'40'')N°4 Schorpioenvisfilets met basilicum (4'15'')N°5 St. Pierre filets met broccoli (2'25'')N°6 Forelfilets met juliena's (3'30'')N°7 Geroosterde zeeduivelstaarten met Maltese saus (5'15'')N°8 Heilbotfilets gestoofd met oesterzwammen (3'20'')N°9 Filets van schorpioenvis met banyuls (4'10'')N°10 Kabeljauwfilets met avocadocrème (4'55'')N°11 Zeeduivel portemonnee met knapperige groenten (5'20'')N°12 Zeebrasemfilets met kruiden (4'40'')Binnenin een receptenboekjeEenvoudige methode! Kies een recept uit het boekje. Bekijk in uw woonkamer het gekozen recept. In uw keuken, maak het recept met behulp van het boekje, het is gemakkelijk omdat het recept geen geheimen meer voor u heeft.Culinair adviseur: chef-kok Jean-Claude Vial, chef saucier, leraar

Technische details

Referentie
999.5500.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

DVD : Vis in 12 recepten : met :- recepten voor sauzen en garnituren- wijntips- bereiding en kooktijd- geweldige recepten met alleen gewone gebruiksvoorwerpen en ingrediëntenN°1 Zeebaarsfilets met spinazie (4')Nr. 2 Wijting (4'40'')N°3 Forel in Riesling (6'40'')N°4 Schorpioenvisfilets met basilicum (4'15'')N°5 St. Pierre filets met broccoli (2'25'')N°6 Forelfilets met juliena's (3'30'')N°7 Geroosterde zeeduivelstaarten met Maltese saus (5'15'')N°8 Heilbotfilets gestoofd met oesterzwammen (3'20'')N°9 Filets van schorpioenvis met banyuls (4'10'')N°10 Kabeljauwfilets met avocadocrème (4'55'')N°11 Zeeduivel portemonnee met knapperige groenten (5'20'')N°12 Zeebrasemfilets met kruiden (4'40'')Binnenin een receptenboekjeEenvoudige methode! Kies een recept uit het boekje. Bekijk in uw woonkamer het gekozen recept. In uw keuken, maak het recept met behulp van het boekje, het is gemakkelijk omdat het recept geen geheimen meer voor u heeft.Culinair adviseur: chef-kok Jean-Claude Vial, chef saucier, leraar

Technische details

Technische details

Referentie
999.5500.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com