Les Bonnes Confitures À Faire À La Maison (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.157kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
De goede jam om thuis te maken
Al heel lang maakt Louis Belon zijn eigen jam en noteert hij zorgvuldig zijn observaties die hij vergelijkt met andere liefhebbers. Hier is het resultaat van al die jaren van smakelijke praktijk samengebracht. Nog een boek over jam, zul je zeggen? Zeker, maar dit boek heeft de dubbele verdienste van duidelijk en compleet te zijn.
Duidelijk omdat de uitleg en recepten afkomstig zijn van echte en bijna dagelijkse experimenten. Compleet omdat de auteur heeft gedacht aan iedereen voor wie de termen "filé", "gebroken", "gelei" en "marmelade" een abstracte poëzie zijn. Hij slaagt erin om ons in 128 pagina's een volledige presentatie te bieden van de keuze van fruit (en groenten), de benodigde apparatuur, de kookmodi en -temperaturen, en een selectie van 80 klassieke en originele recepten voor ongeveer veertig soorten fruit...
Terwijl je je talent en verbeelding de vrije loop laat, zal dit boek je onmisbare gids worden om zelf heerlijke jam te maken. In het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 277.3055.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
De goede jam om thuis te maken
Al heel lang maakt Louis Belon zijn eigen jam en noteert hij zorgvuldig zijn observaties die hij vergelijkt met andere liefhebbers. Hier is het resultaat van al die jaren van smakelijke praktijk samengebracht. Nog een boek over jam, zul je zeggen? Zeker, maar dit boek heeft de dubbele verdienste van duidelijk en compleet te zijn.
Duidelijk omdat de uitleg en recepten afkomstig zijn van echte en bijna dagelijkse experimenten. Compleet omdat de auteur heeft gedacht aan iedereen voor wie de termen "filé", "gebroken", "gelei" en "marmelade" een abstracte poëzie zijn. Hij slaagt erin om ons in 128 pagina's een volledige presentatie te bieden van de keuze van fruit (en groenten), de benodigde apparatuur, de kookmodi en -temperaturen, en een selectie van 80 klassieke en originele recepten voor ongeveer veertig soorten fruit...
Terwijl je je talent en verbeelding de vrije loop laat, zal dit boek je onmisbare gids worden om zelf heerlijke jam te maken. In het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 277.3055.