Les Bonnes Confitures À Faire À La Maison (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.157kg

Beschrijving

Les Bonnes Confitures À Faire À La Maison.

Louis Belon maakt al heel lang confituren en noteert zijn observaties, die hij confronteert met andere enthousiastelingen. Hier is...

Les Bonnes Confitures À Faire À La Maison (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 12,00

Gewicht : 0.157kg

€ 12,00

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De goede jam om thuis te maken

Al heel lang maakt Louis Belon zijn eigen jam en noteert hij zorgvuldig zijn observaties die hij vergelijkt met andere liefhebbers. Hier is het resultaat van al die jaren van smakelijke praktijk samengebracht. Nog een boek over jam, zul je zeggen? Zeker, maar dit boek heeft de dubbele verdienste van duidelijk en compleet te zijn.

Duidelijk omdat de uitleg en recepten afkomstig zijn van echte en bijna dagelijkse experimenten. Compleet omdat de auteur heeft gedacht aan iedereen voor wie de termen "filé", "gebroken", "gelei" en "marmelade" een abstracte poëzie zijn. Hij slaagt erin om ons in 128 pagina's een volledige presentatie te bieden van de keuze van fruit (en groenten), de benodigde apparatuur, de kookmodi en -temperaturen, en een selectie van 80 klassieke en originele recepten voor ongeveer veertig soorten fruit...

Terwijl je je talent en verbeelding de vrije loop laat, zal dit boek je onmisbare gids worden om zelf heerlijke jam te maken. In het Frans.

Technische details

Referentie
277.3055.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De goede jam om thuis te maken

Al heel lang maakt Louis Belon zijn eigen jam en noteert hij zorgvuldig zijn observaties die hij vergelijkt met andere liefhebbers. Hier is het resultaat van al die jaren van smakelijke praktijk samengebracht. Nog een boek over jam, zul je zeggen? Zeker, maar dit boek heeft de dubbele verdienste van duidelijk en compleet te zijn.

Duidelijk omdat de uitleg en recepten afkomstig zijn van echte en bijna dagelijkse experimenten. Compleet omdat de auteur heeft gedacht aan iedereen voor wie de termen "filé", "gebroken", "gelei" en "marmelade" een abstracte poëzie zijn. Hij slaagt erin om ons in 128 pagina's een volledige presentatie te bieden van de keuze van fruit (en groenten), de benodigde apparatuur, de kookmodi en -temperaturen, en een selectie van 80 klassieke en originele recepten voor ongeveer veertig soorten fruit...

Terwijl je je talent en verbeelding de vrije loop laat, zal dit boek je onmisbare gids worden om zelf heerlijke jam te maken. In het Frans.

Technische details

Technische details

Referentie
277.3055.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com