La Cuisine Du Gibier (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.235kg

Beschrijving

La Cuisine Du Gibier.

Wild is goed voor u! Het is een bron van eiwitten en weinig vet, het is veel gezonder dan welk ander vlees en gevogelte dan ook. Michel Carrère...

La Cuisine Du Gibier (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 6,90

Gewicht : 0.235kg

€ 6,90

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De Wildkeuken

Wild is goed voor de gezondheid! Het is een bron van eiwitten en arm aan vet, waardoor het veel gezonder is dan elk ander vlees en gevogelte.

Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit de Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.

Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif! Hij heeft de inhoudsopgave van zijn boek ontworpen als de overdracht van een rijk en ongewoon culinair erfgoed aan zijn zoon, die zijn plaats inneemt in de keukens van zijn restaurant.

We zullen er recepten vinden voor zowel harig als gevederd wild, met voorgerechten, stoofpotten en ragouts, en grill- en braadgerechten.

Kenmerken:

  • 64 pagina's
  • In het Frans

Voordelen van De Wildkeuken:

  • Bron van eiwitten en arm aan vet
  • Traditionele recepten voor harig en gevederd wild
  • Overdracht van culinair erfgoed
  • Ideaal voor jacht- en kookliefhebbers

Technische details

Referentie
285.3130.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De Wildkeuken

Wild is goed voor de gezondheid! Het is een bron van eiwitten en arm aan vet, waardoor het veel gezonder is dan elk ander vlees en gevogelte.

Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit de Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.

Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif! Hij heeft de inhoudsopgave van zijn boek ontworpen als de overdracht van een rijk en ongewoon culinair erfgoed aan zijn zoon, die zijn plaats inneemt in de keukens van zijn restaurant.

We zullen er recepten vinden voor zowel harig als gevederd wild, met voorgerechten, stoofpotten en ragouts, en grill- en braadgerechten.

Kenmerken:

  • 64 pagina's
  • In het Frans

Voordelen van De Wildkeuken:

  • Bron van eiwitten en arm aan vet
  • Traditionele recepten voor harig en gevederd wild
  • Overdracht van culinair erfgoed
  • Ideaal voor jacht- en kookliefhebbers

Technische details

Technische details

Referentie
285.3130.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com