La Cuisine Du Gibier (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.235kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
De Wildkeuken
Wild is goed voor de gezondheid! Het is een bron van eiwitten en arm aan vet, waardoor het veel gezonder is dan elk ander vlees en gevogelte.
Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit de Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.
Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif! Hij heeft de inhoudsopgave van zijn boek ontworpen als de overdracht van een rijk en ongewoon culinair erfgoed aan zijn zoon, die zijn plaats inneemt in de keukens van zijn restaurant.
We zullen er recepten vinden voor zowel harig als gevederd wild, met voorgerechten, stoofpotten en ragouts, en grill- en braadgerechten.
Kenmerken:
- 64 pagina's
- In het Frans
Voordelen van De Wildkeuken:
- Bron van eiwitten en arm aan vet
- Traditionele recepten voor harig en gevederd wild
- Overdracht van culinair erfgoed
- Ideaal voor jacht- en kookliefhebbers
Technische details
Technische details
- Referentie
- 285.3130.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
De Wildkeuken
Wild is goed voor de gezondheid! Het is een bron van eiwitten en arm aan vet, waardoor het veel gezonder is dan elk ander vlees en gevogelte.
Michel Carrère keert na zijn dienst in de herfst altijd terug naar zijn duiventil. Als kind uit de Landes heeft hij de tijd gekend waarin leeuweriken, houtsnippen en ortolanen geen beschermde diersoorten waren.
Hij bereidt nog steeds wilde eend, konijn op koninklijke wijze, patrijs, fazant en natuurlijk duif! Hij heeft de inhoudsopgave van zijn boek ontworpen als de overdracht van een rijk en ongewoon culinair erfgoed aan zijn zoon, die zijn plaats inneemt in de keukens van zijn restaurant.
We zullen er recepten vinden voor zowel harig als gevederd wild, met voorgerechten, stoofpotten en ragouts, en grill- en braadgerechten.
Kenmerken:
- 64 pagina's
- In het Frans
Voordelen van De Wildkeuken:
- Bron van eiwitten en arm aan vet
- Traditionele recepten voor harig en gevederd wild
- Overdracht van culinair erfgoed
- Ideaal voor jacht- en kookliefhebbers
Technische details
Technische details
- Referentie
- 285.3130.