Le Traité Des Charcuteries Maison (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.696kg

Beschrijving

Le Traité Des Charcuteries Maison.

Worsten, andouilles, bloedworst, confits, rillettes, patés...
Dankzij dit boek leer je dat het maken van heerlijke vleeswaren...

Le Traité Des Charcuteries Maison (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 19,95

Gewicht : 0.696kg

€ 19,95

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De handleiding voor zelfgemaakte vleeswaren

Salami, worstjes, bloedworst, confit, rillettes, patés... Dankzij dit boek zul je ontdekken dat het maken van heerlijke vleeswaren kinderspel is! Wil je de authentieke smaak van terrines uit je kindertijd herontdekken en de goede oude technieken beheersen?

Geïllustreerde recepten stap voor stap voor gegarandeerd succes

Ganzenvet, Antilliaanse bloedworst, Provençaalse tripes, Guéméné andouille, Morteau worst, konijnenpaté, knoflookworst, eendenrillettes... Veel recepten worden stap voor stap geïllustreerd, voor gegarandeerd succes en beheersing van de juiste techniek.

En om voedselverspilling te voorkomen, vind je aan het einde van het boek een selectie van recepten op basis van restjes van je bereidingen.

192 pagina's in het Frans.

Technische details

Referentie
278.3150.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De handleiding voor zelfgemaakte vleeswaren

Salami, worstjes, bloedworst, confit, rillettes, patés... Dankzij dit boek zul je ontdekken dat het maken van heerlijke vleeswaren kinderspel is! Wil je de authentieke smaak van terrines uit je kindertijd herontdekken en de goede oude technieken beheersen?

Geïllustreerde recepten stap voor stap voor gegarandeerd succes

Ganzenvet, Antilliaanse bloedworst, Provençaalse tripes, Guéméné andouille, Morteau worst, konijnenpaté, knoflookworst, eendenrillettes... Veel recepten worden stap voor stap geïllustreerd, voor gegarandeerd succes en beheersing van de juiste techniek.

En om voedselverspilling te voorkomen, vind je aan het einde van het boek een selectie van recepten op basis van restjes van je bereidingen.

192 pagina's in het Frans.

Technische details

Technische details

Referentie
278.3150.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com