Le Traité Des Charcuteries Maison (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.696kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Onze klanten kochten ook ...
Complete beschrijving
De handleiding voor zelfgemaakte vleeswaren
Salami, worstjes, bloedworst, confit, rillettes, patés... Dankzij dit boek zul je ontdekken dat het maken van heerlijke vleeswaren kinderspel is! Wil je de authentieke smaak van terrines uit je kindertijd herontdekken en de goede oude technieken beheersen?
Geïllustreerde recepten stap voor stap voor gegarandeerd succes
Ganzenvet, Antilliaanse bloedworst, Provençaalse tripes, Guéméné andouille, Morteau worst, konijnenpaté, knoflookworst, eendenrillettes... Veel recepten worden stap voor stap geïllustreerd, voor gegarandeerd succes en beheersing van de juiste techniek.
En om voedselverspilling te voorkomen, vind je aan het einde van het boek een selectie van recepten op basis van restjes van je bereidingen.
192 pagina's in het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 278.3150.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
De handleiding voor zelfgemaakte vleeswaren
Salami, worstjes, bloedworst, confit, rillettes, patés... Dankzij dit boek zul je ontdekken dat het maken van heerlijke vleeswaren kinderspel is! Wil je de authentieke smaak van terrines uit je kindertijd herontdekken en de goede oude technieken beheersen?
Geïllustreerde recepten stap voor stap voor gegarandeerd succes
Ganzenvet, Antilliaanse bloedworst, Provençaalse tripes, Guéméné andouille, Morteau worst, konijnenpaté, knoflookworst, eendenrillettes... Veel recepten worden stap voor stap geïllustreerd, voor gegarandeerd succes en beheersing van de juiste techniek.
En om voedselverspilling te voorkomen, vind je aan het einde van het boek een selectie van recepten op basis van restjes van je bereidingen.
192 pagina's in het Frans.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 278.3150.