

Niet beschikbaar
Gewicht : 0.216kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Complete beschrijving
Om ten volle te kunnen genieten van alle kwaliteiten van een kaas - geur, kleur, smaak, consistentie, enz. - moet deze worden vergezeld van een geschikte wijn en brood.
Bovendien moet de kaas perfect gerijpt zijn en op de juiste temperatuur worden geserveerd.
Maar bovenal is het essentieel dat de kaas op een onberispelijke manier wordt gesneden. Het goed snijden van een kaas is een ware kunst, die al zijn kwaliteiten versterkt. Echte kaas verdient het niet om op welke manier dan ook te worden gesneden! Een onberispelijke snede is een rituele handeling, die geen fouten of slordigheden tolereert.
Fijnproevers zullen in deze "Kleine verhandeling" de regels van de kunst vinden om kaas perfect te snijden, maar ook om deze te presenteren en te combineren met brood en wijn - om er nog meer van te genieten. Enkele recepten vullen de regels van deze kunst aan, die elke kaasliefhebber moet kennen.
In de Franse taal.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Complete beschrijving
Om ten volle te kunnen genieten van alle kwaliteiten van een kaas - geur, kleur, smaak, consistentie, enz. - moet deze worden vergezeld van een geschikte wijn en brood.
Bovendien moet de kaas perfect gerijpt zijn en op de juiste temperatuur worden geserveerd.
Maar bovenal is het essentieel dat de kaas op een onberispelijke manier wordt gesneden. Het goed snijden van een kaas is een ware kunst, die al zijn kwaliteiten versterkt. Echte kaas verdient het niet om op welke manier dan ook te worden gesneden! Een onberispelijke snede is een rituele handeling, die geen fouten of slordigheden tolereert.
Fijnproevers zullen in deze "Kleine verhandeling" de regels van de kunst vinden om kaas perfect te snijden, maar ook om deze te presenteren en te combineren met brood en wijn - om er nog meer van te genieten. Enkele recepten vullen de regels van deze kunst aan, die elke kaasliefhebber moet kennen.
In de Franse taal.
Technische details
Technische details