Petit Traité De L'Art De Couper Le Fromage (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.216kg

Beschrijving

Petit Traité De L'Art De Couper Le Fromage.

Om alle kwaliteiten van een kaas ten volle te kunnen waarderen - geur, kleur, smaak, consistentie, etc... - moet het vergezeld...

Petit Traité De L'Art De Couper Le Fromage (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 12,00

Gewicht : 0.216kg

€ 12,00

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Om ten volle te kunnen genieten van alle kwaliteiten van een kaas - geur, kleur, smaak, consistentie, enz. - moet deze worden vergezeld van een geschikte wijn en brood.

Bovendien moet de kaas perfect gerijpt zijn en op de juiste temperatuur worden geserveerd.

Maar bovenal is het essentieel dat de kaas op een onberispelijke manier wordt gesneden. Het goed snijden van een kaas is een ware kunst, die al zijn kwaliteiten versterkt. Echte kaas verdient het niet om op welke manier dan ook te worden gesneden! Een onberispelijke snede is een rituele handeling, die geen fouten of slordigheden tolereert.

Fijnproevers zullen in deze "Kleine verhandeling" de regels van de kunst vinden om kaas perfect te snijden, maar ook om deze te presenteren en te combineren met brood en wijn - om er nog meer van te genieten. Enkele recepten vullen de regels van deze kunst aan, die elke kaasliefhebber moet kennen.

In de Franse taal.

Technische details

Referentie
283.3180.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

Om ten volle te kunnen genieten van alle kwaliteiten van een kaas - geur, kleur, smaak, consistentie, enz. - moet deze worden vergezeld van een geschikte wijn en brood.

Bovendien moet de kaas perfect gerijpt zijn en op de juiste temperatuur worden geserveerd.

Maar bovenal is het essentieel dat de kaas op een onberispelijke manier wordt gesneden. Het goed snijden van een kaas is een ware kunst, die al zijn kwaliteiten versterkt. Echte kaas verdient het niet om op welke manier dan ook te worden gesneden! Een onberispelijke snede is een rituele handeling, die geen fouten of slordigheden tolereert.

Fijnproevers zullen in deze "Kleine verhandeling" de regels van de kunst vinden om kaas perfect te snijden, maar ook om deze te presenteren en te combineren met brood en wijn - om er nog meer van te genieten. Enkele recepten vullen de regels van deze kunst aan, die elke kaasliefhebber moet kennen.

In de Franse taal.

Technische details

Technische details

Referentie
283.3180.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com