La Cuisine Du Foie Gras (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.255kg

Beschrijving

La Cuisine Du Foie Gras.

150 recepten over het vlaggenschip van de gastronomie. Recepten ingedeeld volgens de gebruikte foie gras: rauw, halfgekookt, gekookt, gebakken....

La Cuisine Du Foie Gras (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 9,90

Gewicht : 0.255kg

€ 9,90

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De keuken van foie gras

Ontdek 150 recepten met het vlaggenschip van de gastronomie: foie gras. Deze recepten zijn ingedeeld op basis van het type foie gras dat wordt gebruikt: rauw, halfgaar, gaar, gebakken. Je vindt hier gerechten voor alle smaken, van eenvoudige terrines van foie gras of gezouten foie gras tot meer complexe recepten.

De zoektochten van Jean-Claude Molinier

Jean-Claude Molinier, voormalig foie gras producent, deelt in dit boek zijn eigen onderzoek naar de keuken van dit product dat hij zo goed kent. Hij geeft op een creatieve manier zijn eigen draai aan de recepten, geïnspireerd door zowel klassieke recepten als die uit de familiegeheimen.

Dit boek is geschreven in het Frans, zodat je de kunst van het koken van foie gras kunt ontdekken en beheersen.

Technische details

Referentie
278.3005.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De keuken van foie gras

Ontdek 150 recepten met het vlaggenschip van de gastronomie: foie gras. Deze recepten zijn ingedeeld op basis van het type foie gras dat wordt gebruikt: rauw, halfgaar, gaar, gebakken. Je vindt hier gerechten voor alle smaken, van eenvoudige terrines van foie gras of gezouten foie gras tot meer complexe recepten.

De zoektochten van Jean-Claude Molinier

Jean-Claude Molinier, voormalig foie gras producent, deelt in dit boek zijn eigen onderzoek naar de keuken van dit product dat hij zo goed kent. Hij geeft op een creatieve manier zijn eigen draai aan de recepten, geïnspireerd door zowel klassieke recepten als die uit de familiegeheimen.

Dit boek is geschreven in het Frans, zodat je de kunst van het koken van foie gras kunt ontdekken en beheersen.

Technische details

Technische details

Referentie
278.3005.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com