Recettes De Réveillon Larousse® (in het Frans)

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.394kg

Beschrijving

Recettes De Réveillon Larousse®.

30 traditionele of originele, gastronomische en feestelijke recepten voor de eindejaarsfeesten. Voorgerechten: aardperen met sint-jakobsschelpen,...

Recettes De Réveillon Larousse® (in het Frans)

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 6,00

Gewicht : 0.394kg

€ 6,00

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

De Larousse Feestdagen Recepten zijn een must-have voor de feestdagen. Met 30 traditionele of originele, smakelijke en feestelijke recepten zal dit kookboek de smaakpapillen van je gasten zeker verwennen.

Heerlijke voorgerechten

Begin je maaltijd met heerlijke voorgerechten zoals romige aardpeer soep met Sint-Jakobsschelpen, langoustines met champagne sabayon of gebakken ganzenlever met vijgen en peperkoek. Deze verfijnde en smaakvolle gerechten zullen een vleugje elegantie toevoegen aan je feesttafel.

Heerlijke hoofdgerechten

Maak indruk met heerlijke hoofdgerechten zoals kreeftstaarten met passievruchten, gegrilde kreeft, gepocheerde tarbot met morieljes, kerstkalkoen met specerijen of hertenrollade met chocoladesaus. Deze heerlijke en goed bereide gerechten zullen zowel liefhebbers van zeevruchten als vlees verrukken.

En tot slot biedt Larousse Feestdagen Recepten een selectie onweerstaanbare desserts. Geef toe aan de verleiding van hazelnootmacarons, truffels, chocoladebuche of vacherin. Deze zoete lekkernijen zullen de zoetekauwen zeker bevredigen.

Dit kookboek is verkrijgbaar in het Frans en is een waar culinair juweeltje dat je absoluut in je boekenkast moet hebben. Mis de kans niet om je dierbaren te verwennen met gerechten die waardig zijn aan de grootste chefs.

Technische details

Merk
Larousse
Referentie
140.0985.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

De Larousse Feestdagen Recepten zijn een must-have voor de feestdagen. Met 30 traditionele of originele, smakelijke en feestelijke recepten zal dit kookboek de smaakpapillen van je gasten zeker verwennen.

Heerlijke voorgerechten

Begin je maaltijd met heerlijke voorgerechten zoals romige aardpeer soep met Sint-Jakobsschelpen, langoustines met champagne sabayon of gebakken ganzenlever met vijgen en peperkoek. Deze verfijnde en smaakvolle gerechten zullen een vleugje elegantie toevoegen aan je feesttafel.

Heerlijke hoofdgerechten

Maak indruk met heerlijke hoofdgerechten zoals kreeftstaarten met passievruchten, gegrilde kreeft, gepocheerde tarbot met morieljes, kerstkalkoen met specerijen of hertenrollade met chocoladesaus. Deze heerlijke en goed bereide gerechten zullen zowel liefhebbers van zeevruchten als vlees verrukken.

En tot slot biedt Larousse Feestdagen Recepten een selectie onweerstaanbare desserts. Geef toe aan de verleiding van hazelnootmacarons, truffels, chocoladebuche of vacherin. Deze zoete lekkernijen zullen de zoetekauwen zeker bevredigen.

Dit kookboek is verkrijgbaar in het Frans en is een waar culinair juweeltje dat je absoluut in je boekenkast moet hebben. Mis de kans niet om je dierbaren te verwennen met gerechten die waardig zijn aan de grootste chefs.

Technische details

Technische details

Merk
Larousse
Referentie
140.0985.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com