

Niet beschikbaar
Gewicht : 0.394kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Onze klanten kochten ook ...
Complete beschrijving
De Larousse Feestdagen Recepten zijn een must-have voor de feestdagen. Met 30 traditionele of originele, smakelijke en feestelijke recepten zal dit kookboek de smaakpapillen van je gasten zeker verwennen.
Begin je maaltijd met heerlijke voorgerechten zoals romige aardpeer soep met Sint-Jakobsschelpen, langoustines met champagne sabayon of gebakken ganzenlever met vijgen en peperkoek. Deze verfijnde en smaakvolle gerechten zullen een vleugje elegantie toevoegen aan je feesttafel.
Maak indruk met heerlijke hoofdgerechten zoals kreeftstaarten met passievruchten, gegrilde kreeft, gepocheerde tarbot met morieljes, kerstkalkoen met specerijen of hertenrollade met chocoladesaus. Deze heerlijke en goed bereide gerechten zullen zowel liefhebbers van zeevruchten als vlees verrukken.
En tot slot biedt Larousse Feestdagen Recepten een selectie onweerstaanbare desserts. Geef toe aan de verleiding van hazelnootmacarons, truffels, chocoladebuche of vacherin. Deze zoete lekkernijen zullen de zoetekauwen zeker bevredigen.
Dit kookboek is verkrijgbaar in het Frans en is een waar culinair juweeltje dat je absoluut in je boekenkast moet hebben. Mis de kans niet om je dierbaren te verwennen met gerechten die waardig zijn aan de grootste chefs.
Technische details
Technische details
Video's
Contact per e-mail
Complete beschrijving
De Larousse Feestdagen Recepten zijn een must-have voor de feestdagen. Met 30 traditionele of originele, smakelijke en feestelijke recepten zal dit kookboek de smaakpapillen van je gasten zeker verwennen.
Begin je maaltijd met heerlijke voorgerechten zoals romige aardpeer soep met Sint-Jakobsschelpen, langoustines met champagne sabayon of gebakken ganzenlever met vijgen en peperkoek. Deze verfijnde en smaakvolle gerechten zullen een vleugje elegantie toevoegen aan je feesttafel.
Maak indruk met heerlijke hoofdgerechten zoals kreeftstaarten met passievruchten, gegrilde kreeft, gepocheerde tarbot met morieljes, kerstkalkoen met specerijen of hertenrollade met chocoladesaus. Deze heerlijke en goed bereide gerechten zullen zowel liefhebbers van zeevruchten als vlees verrukken.
En tot slot biedt Larousse Feestdagen Recepten een selectie onweerstaanbare desserts. Geef toe aan de verleiding van hazelnootmacarons, truffels, chocoladebuche of vacherin. Deze zoete lekkernijen zullen de zoetekauwen zeker bevredigen.
Dit kookboek is verkrijgbaar in het Frans en is een waar culinair juweeltje dat je absoluut in je boekenkast moet hebben. Mis de kans niet om je dierbaren te verwennen met gerechten die waardig zijn aan de grootste chefs.
Technische details
Technische details