Mes Confitures, Compotes, Fruits Séchés, Sirop (in het Frans)
Bekijk de video | Zie de complete beschrijvingNiet beschikbaar
Gewicht : 0.458kg
Betaling 100% Beveiligd
Levering binnen
24 uur tot 72 uur vanaf 9 € 90
Antwoord per e-mail
binnen 48 uur
Gratis afhalen en ruilen
in onze winkel
Onze klanten kochten ook ...
Complete beschrijving
Mijn jam, compotes, gedroogd fruit, siroop
Meer fruit, minder suiker! Hoe kun je ze bewaren met weinig suiker en zonder hun kostbare smaak te veranderen?
Kenmerken:
- Technieken voor het bewaren van fruit met weinig suiker
- Gebruik van agar-agar als natuurlijk geleermiddel
- Gebruik van natuurlijke suikers zoals honing, agavesiroop en vruchtensuikers
- Verschillende bewaarmethoden: compotes, sappen, gedroogd fruit
- 55 onfeilbare recepten om het goede smaak van biologisch fruit het hele jaar door te kunnen genieten
- Diverse recepten, waaronder gedroogd fruit snoepjes, smeerbare "cherry-curd", bramen-appelsap en aardbeien-rabarberjam met vanille
- 120 pagina's
- Frans
De auteurs van dit boek delen al hun technieken en tips om fruit te bewaren met weinig suiker terwijl ze de kostbare smaak behouden. Ze leggen uit hoe je jam kunt steriliseren, agar-agar kunt gebruiken als natuurlijk geleermiddel en natuurlijke suikers zoals honing, agavesiroop en vruchtensuikers kunt gebruiken. Daarnaast bieden ze verschillende bewaarmethoden aan, zoals compotes, sappen en gedroogd fruit.
Dit 120 pagina's tellende boek bevat 55 onfeilbare recepten om het goede smaak van biologisch fruit het hele jaar door te kunnen genieten. Je vindt er ideeën voor gedroogd fruit snoepjes, smeerbare "cherry-curd", bramen-appelsap en aardbeien-rabarberjam met vanille. Een must-have voor alle liefhebbers van fruit en natuurlijke smaken.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 285.3155.
Video's
Contact per e-mail
EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?
Contact per e-mail
Of op onze Facebook pagina
of via e-mail
serviceclientbelgique@ducatillon.comComplete beschrijving
Mijn jam, compotes, gedroogd fruit, siroop
Meer fruit, minder suiker! Hoe kun je ze bewaren met weinig suiker en zonder hun kostbare smaak te veranderen?
Kenmerken:
- Technieken voor het bewaren van fruit met weinig suiker
- Gebruik van agar-agar als natuurlijk geleermiddel
- Gebruik van natuurlijke suikers zoals honing, agavesiroop en vruchtensuikers
- Verschillende bewaarmethoden: compotes, sappen, gedroogd fruit
- 55 onfeilbare recepten om het goede smaak van biologisch fruit het hele jaar door te kunnen genieten
- Diverse recepten, waaronder gedroogd fruit snoepjes, smeerbare "cherry-curd", bramen-appelsap en aardbeien-rabarberjam met vanille
- 120 pagina's
- Frans
De auteurs van dit boek delen al hun technieken en tips om fruit te bewaren met weinig suiker terwijl ze de kostbare smaak behouden. Ze leggen uit hoe je jam kunt steriliseren, agar-agar kunt gebruiken als natuurlijk geleermiddel en natuurlijke suikers zoals honing, agavesiroop en vruchtensuikers kunt gebruiken. Daarnaast bieden ze verschillende bewaarmethoden aan, zoals compotes, sappen en gedroogd fruit.
Dit 120 pagina's tellende boek bevat 55 onfeilbare recepten om het goede smaak van biologisch fruit het hele jaar door te kunnen genieten. Je vindt er ideeën voor gedroogd fruit snoepjes, smeerbare "cherry-curd", bramen-appelsap en aardbeien-rabarberjam met vanille. Een must-have voor alle liefhebbers van fruit en natuurlijke smaken.
Technische details
Technische details
- Referentie
- 285.3155.