Slijpsteen 1000/3000

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.534kg

Beschrijving

Kwaliteitsslijpstenen voor het slijpen van uw Wusaki® messen en alle andere westerse keukenmessen, evenals uw Japanse messen. Het doel van deze slijpstenen is om een hoge kwaliteit van slijpen...

Slijpsteen 1000/3000

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 59,99

Gewicht : 0.534kg

€ 59,99

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Slijpsteen 1000/3000

De kwaliteits slijpstenen van Wusaki® zijn ideaal voor het slijpen van uw westerse en Japanse keukenmessen. Hun doel is om u een hoogwaardige slijping te bieden met minimale inspanning!

Kenmerken:

Dikke korrels worden aanbevolen om zeer botte messen te slijpen, terwijl hogere korrels een scheermesscherpe snede geven, waardoor het snijpotentieel van uw messen wordt onthuld. Gemiddelde korrels zijn perfect voor regelmatig gebruik en het behouden van een stabiel slijtniveau.

Elke steen heeft twee zijden, bijvoorbeeld een zijde van 1000 en een zijde van 3000, waardoor uw messen een volledige afwerking krijgen. Deze stenen worden met water gebruikt, dus het wordt aanbevolen om ze ongeveer vijftien minuten te laten weken voordat u ze gebruikt.

De zijde met gemiddelde korrels van 1000 is ideaal voor regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat het mes scherp blijft zonder het te bot te maken. Op deze manier voorkomt u dat u een te schurende korrel gebruikt die meer materiaal zou verwijderen en het staal zou kunnen schuren.

De zijde met fijne korrels van 3000 is perfect voor het afwerken van de snede van het mes. De fijne korrels verfijnen zelfs de snijkant, waardoor het volledige potentieel van uw mes wordt onthuld. Deze zijde kan ook dienen als tussenstap voor messen met zeer harde messen die slijpingen tot ultrafijne korrels aankunnen.

Technische details

Type mes
Aiguiseur
Merk
Wusaki
Referentie
303.3145.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Neem contact met ons op

Complete beschrijving

Slijpsteen 1000/3000

De kwaliteits slijpstenen van Wusaki® zijn ideaal voor het slijpen van uw westerse en Japanse keukenmessen. Hun doel is om u een hoogwaardige slijping te bieden met minimale inspanning!

Kenmerken:

Dikke korrels worden aanbevolen om zeer botte messen te slijpen, terwijl hogere korrels een scheermesscherpe snede geven, waardoor het snijpotentieel van uw messen wordt onthuld. Gemiddelde korrels zijn perfect voor regelmatig gebruik en het behouden van een stabiel slijtniveau.

Elke steen heeft twee zijden, bijvoorbeeld een zijde van 1000 en een zijde van 3000, waardoor uw messen een volledige afwerking krijgen. Deze stenen worden met water gebruikt, dus het wordt aanbevolen om ze ongeveer vijftien minuten te laten weken voordat u ze gebruikt.

De zijde met gemiddelde korrels van 1000 is ideaal voor regelmatig onderhoud. Het zorgt ervoor dat het mes scherp blijft zonder het te bot te maken. Op deze manier voorkomt u dat u een te schurende korrel gebruikt die meer materiaal zou verwijderen en het staal zou kunnen schuren.

De zijde met fijne korrels van 3000 is perfect voor het afwerken van de snede van het mes. De fijne korrels verfijnen zelfs de snijkant, waardoor het volledige potentieel van uw mes wordt onthuld. Deze zijde kan ook dienen als tussenstap voor messen met zeer harde messen die slijpingen tot ultrafijne korrels aankunnen.

Technische details

Technische details

Type mes
Aiguiseur
Merk
Wusaki
Referentie
303.3145.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?