Slijpsteen 1000/6000

Niet beschikbaar

Gewicht : 0.534kg

Beschrijving

Kwaliteitsslijpstenen voor het slijpen van uw Wusaki® messen en alle andere westerse keukenmessen, evenals uw Japanse messen. Het doel van deze slijpstenen is om een hoge kwaliteit van slijpen...

Slijpsteen 1000/6000

Bekijk de video | Zie de complete beschrijving

Niet beschikbaar

€ 64,99

Gewicht : 0.534kg

€ 64,99

Waarvan € 0,00 Eco-participatie

Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Slijpsteen 1000/6000

De kwaliteits slijpstenen van Wusaki® zijn ideaal voor het slijpen van uw westerse en Japanse keukenmessen. Hun doel is om u een hoogwaardige slijping te bieden met minimale inspanning!

Kenmerken:

Dikke korrels worden aanbevolen voor het grof slijpen van zeer botte messen, terwijl hogere korrels een scheermesscherpe snede geven, waardoor het snijpotentieel van uw messen wordt onthuld. Gemiddelde korrels zijn perfect voor regelmatig gebruik en behouden een stabiel slijtniveau.

Elke steen heeft twee zijden, bijvoorbeeld een 1000 zijde en een 6000 zijde, waardoor uw messen een volledige afwerking krijgen. Deze stenen worden gebruikt met water en moeten ongeveer vijftien minuten worden ondergedompeld.

Gebruik:

1000 zijde met gemiddelde korrels: regelmatig onderhoud

Ideaal voor regelmatig gebruik, deze zijde zorgt ervoor dat uw mes een goede snede behoudt zonder het te veel te verslijten. Op deze manier vermijdt u het gebruik van een te schurende korrel die meer materiaal zou verwijderen en het staal zou kunnen beschadigen.

6000 zijde met zeer fijne korrels: perfecte afwerking

Deze zijde is perfect om de snede van het mes te verfijnen. De zeer fijne korrels maken het zelfs mogelijk om de snijkant te verfijnen en het volledige potentieel van uw mes te onthullen. Het kan ook dienen als tussenstap voor messen met zeer harde messen die slijpingen tot ultrafijne korrels aankunnen.

Technische details

Type mes
Aiguiseur
Merk
Wusaki
Referentie
303.3150.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact per e-mail

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina


of via e-mail

serviceclientbelgique@ducatillon.com

Complete beschrijving

Slijpsteen 1000/6000

De kwaliteits slijpstenen van Wusaki® zijn ideaal voor het slijpen van uw westerse en Japanse keukenmessen. Hun doel is om u een hoogwaardige slijping te bieden met minimale inspanning!

Kenmerken:

Dikke korrels worden aanbevolen voor het grof slijpen van zeer botte messen, terwijl hogere korrels een scheermesscherpe snede geven, waardoor het snijpotentieel van uw messen wordt onthuld. Gemiddelde korrels zijn perfect voor regelmatig gebruik en behouden een stabiel slijtniveau.

Elke steen heeft twee zijden, bijvoorbeeld een 1000 zijde en een 6000 zijde, waardoor uw messen een volledige afwerking krijgen. Deze stenen worden gebruikt met water en moeten ongeveer vijftien minuten worden ondergedompeld.

Gebruik:

1000 zijde met gemiddelde korrels: regelmatig onderhoud

Ideaal voor regelmatig gebruik, deze zijde zorgt ervoor dat uw mes een goede snede behoudt zonder het te veel te verslijten. Op deze manier vermijdt u het gebruik van een te schurende korrel die meer materiaal zou verwijderen en het staal zou kunnen beschadigen.

6000 zijde met zeer fijne korrels: perfecte afwerking

Deze zijde is perfect om de snede van het mes te verfijnen. De zeer fijne korrels maken het zelfs mogelijk om de snijkant te verfijnen en het volledige potentieel van uw mes te onthullen. Het kan ook dienen als tussenstap voor messen met zeer harde messen die slijpingen tot ultrafijne korrels aankunnen.

Technische details

Technische details

Type mes
Aiguiseur
Merk
Wusaki
Referentie
303.3150.

Contact per e-mail

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Contact opnemen met een adviseur

Contact per e-mail

Of op onze Facebook pagina

of

Antwoord binnen 48 uur

serviceclientbelgique@ducatillon.com